Jeg havde aldrig overlevet min barsel uden…

- min kopholder! Den er simpelthen fantastisk til en latte to go, når man triller rundt med den lille pode i Københavns gader, stræder og parker - og her i sommertiden kan den også sagtens rumme en flaske vand. For let's face it; man har brug for rigelige mængder koffein som erstatning for den nattesøvn, man ikke længere får, når Trutten synes, der skal holdes fest natten lang. Det er åbenbart ikke kun mig, der kan se det smarte i sådan en fætter, for jeg er utallige gange blevet standset af både mødre og fædre, som gerne ville vide, hvor den mon kunne erhverves.

kobe1

– min kopholder!

Den er simpelthen fantastisk til en latte to go, når man triller rundt med den lille pode i Københavns gader, stræder og parker – og her i sommertiden kan den også sagtens rumme en flaske vand.
For let’s face it; man har brug for rigelige mængder koffein som erstatning for den nattesøvn, man ikke længere får, når Trutten synes, der skal holdes fest natten lang.

Det er åbenbart ikke kun mig, der kan se det smarte i sådan en fætter, for jeg er utallige gange blevet standset af både mødre og fædre, som gerne ville vide, hvor den mon kunne erhverves.

kobe2

Denne fra Kobe havde jeg først (indtil vi havde et mindre uheld med en elevatordør) – og det er uden tvivl den, der er finest at se på – designet er enkelt og lækkert.
Til gengæld er den ikke særlig praktisk; du kan ikke justere vinklen, når den først er spændt fast på styret – så hvis du justerer højden på styret alt efter om det er mor, eller far, der går med vognen, så vil kopholderen komme til at have en alt for skæv hældning.

kopholder1kopholder2

Efterfølgende købte jeg efter anbefaling fra min mødregruppe denne udgave fra Kopholder.dk.

Vi kan hurtigt blive enige om, at den ikke er lige så fin at se på – den er mere klodset, og de forskellige logoer pynter heller ikke ligefrem på det hele.

Til gengæld er den nem at montere – og så indeholder den den fantastiske feature, at du med et tryk på en knap kan ændre holdningen på koppen. Dermed kan den også bedre bruges til de kombivogne, hvor man kun kan sætte en kopholder fast på siden af styret – som jo netop ellers ville give en skæv hældning.

Så nu er jeg igen glad og tilfreds – og jeg har endda investeret i noget så ufikst som en thermokop, som jeg altid stikker baristaen, når jeg bestiller en latte to go – så spilder jeg nemlig ikke kaffen ud over det hele, når jeg bumler af sted med barnevognen og min fantastiske kopholder.

Så hvis du ikke selv står og skal bruge sådan én i fremtiden, så overvej den som barselsgave til en veninde – jeg kan love, den nok skal vække lykke.

Den første kan købes i mange forskellige butikker rundt om i landet – se en forhandlerliste på ko-be.dk – den anden kan købes online på kopholder.dk til ca. 179  kr.

Billedkilder: Kobe og kopholder.dk

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *