Zoolight lamper til børneværelset

Da vi skulle indrette børneværelse, havde vi svært ved at finde en lampe, som var sej nok til at Trutten kunne godkende den til sit værelse. Det var stort set umuligt at finde ret meget andet end IKEAs lyserøde blomsterlamper eller eller eller alternativt diverse Disney-rædsler. En dag i Illums Bolighus faldt jeg over disse fantastiske Zoo lights fra Intermezzo. De fpåes både som bord- og væglamper - og da vi i forvejen havde et mindre elefant-tema kørende, var valget ikke ret svært.

zoolight

Da vi skulle indrette børneværelse, havde vi svært ved at finde en lampe, som var sej nok til at Trutten (eller var det mon farmand?) kunne godkende den til sit domæne.

Det var stort set umuligt at finde ret meget andet end IKEAs lyserøde blomsterlamper eller alternativt diverse Disney-rædsler.

En dag i Illums Bolighus faldt jeg over disse fantastiske Zoolights fra Intermezzo. De fåes både som bord- og væglamper – og da vi i forvejen havde et mindre elefant-tema kørende, var valget ikke ret svært.

zoolight2

De fåes i alverdens forskellige dyreudgaver og koster ca. 600-700 kr. Du kan bl.a. finde dem lige her.

Jeg bør nok lige advare om, at lampen kommer som saml-selv sæt i bedste IKEA stil – og det kræver en del fingersnilde og uanede mængder af god tålmodighed for at få projektet til at lykkes.

zoolight1

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *