Robeez – labre babysko

Jeg er simpelthen så helt og aldeles forelsket i disse fine baby- og børnesko fra mærket Robeez. Jeg skal både have sandaler, loafers og lækre vinterstøvler til min lille Trut - og havde jeg haft en pige så havde jeg sikkert shoppet børnepengene op for et helt år. Jeg elsker, at mange af deres modeller er babyudgaver af voksensko. Jeg er ikke så vild med babytøj som kun er designet til babyer (jo altså, når de er helt bittebittesmåsåmannæstenikketøratrøreveddemfordideserudtilatkunnegåistykkeragtige - så skal de jo have små lyserøde og lyseblå dragter på) - jeg kan bedst lide baby- og børneudgaver af voksentøj - som fx poloshirts fra Ralph Lauren, lækre vamsede cardigans og quiltede jakker fra Benetton - i modsætning til tøj fra fx Molo og IdaT - som jo aldrig er noget, man ville se en voksen gå rundt i. Nå men i hvert fald, så har Robeez faktisk begge dele - de har både loafers, sandaler og støvler, som ligner noget, en voksen ville tage på - og så har de også de lidt sjovere sko med forskellige festlige motiver på. Skoene koster ca. €34 - og så er der gratis forsendelse til Danmark, hvis man køber mindst to par - de kan købes i Robeez' egen webshop og ellers kan man også med fordel lede på Ebay efter dem. Jeg har allerede bestilt, så nu må posten gerne skynde sig at komme med min - ehrm Truttens - pakke!

robeezdreng

Jeg er simpelthen så helt og aldeles forelsket i disse fine baby- og børnesko fra mærket Robeez.

Jeg skal både have sandaler, loafers og lækre vinterstøvler til min lille Trut – og havde jeg haft en pige så havde jeg sikkert shoppet børnepengene op for et helt år.

Jeg elsker, at mange af deres modeller er babyudgaver af voksensko. Jeg er ikke så vild med babytøj som kun er designet til babyer (jo altså, når de er helt bittebittesmåsåmannæstenikketøratrøreveddemfordideserudtilatkunnegåistykkeragtige – så skal de jo have små lyserøde og lyseblå dragter på) – jeg kan bedst lide baby- og børneudgaver af voksentøj – som fx poloshirts fra Ralph Lauren, lækre vamsede cardigans og quiltede jakker fra Benetton – i modsætning til tøj fra fx Molo og IdaT – som jo aldrig er noget, man ville se en voksen gå rundt i.

Nå men i hvert fald, så har Robeez faktisk begge dele – de har både loafers, sandaler og støvler, som ligner noget, en voksen ville tage på – og så har de også de lidt sjovere sko med forskellige festlige motiver på.

De er lavet med en blød, fleksibel lædersål, der er elastik rundt i kanten – og i det hele taget har de lagt stor vægt på kvalitet og pasform.

Skoene koster ca. €34 – og så er der gratis forsendelse til Danmark, hvis man køber mindst to par – de kan købes i Robeez’ egen webshop og ellers kan man også med fordel lede på Ebay efter dem.

Jeg har allerede bestilt, så nu må posten gerne skynde sig at komme med min – ehrm Truttens – pakke!

robeezpige

Billedkilde: Robeez -tilpasset og redigeret af mig

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *