Kate oh Kate!

Efter at have set denne reklame med Kate Moss for YSL's nye parfume, Parisienne, så får jeg lyst til at fare ud for at købe den. Kate får tydeligt bevist med denne video, at hun stadigt kan spille med i branchen, selvom hun ikke er helt ung længere ift. mange af de andre modeller, der efterfølgende er kommet til.

Efter at have set denne reklame med Kate Moss for YSL’s nye parfume, Parisienne, så får jeg lyst til at fare ud for at købe den.
Kate får tydeligt bevist med denne video, at hun stadigt kan spille med i branchen, selvom hun ikke er helt ung længere ift. mange af de andre modeller, der efterfølgende er kommet til.

Parfumen skulle komme i handlen d. 14. oktober – jeg glæder mig til at dufte, om den er noget for mig.

ysl

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *