Dyt dyt, ska' vi byt? – Links altså!

Jeg har netop oprettet en side med links (du kan navigere hen til den vha. menuen øverst på min side) - og i den forbindelse vil jeg meget gerne have udviddet min samling af links til danske modeblogs. Send mig meget gerne dit link enten vha. en besked her på bloggen eller på min mail info@itsfashionbaby.dk - så tilføjer jeg dig med det samme. Det ville være skønt, hvis du derefter også addede mig på din linksliste - det gælder jo om at hjælpe hinanden, og jeg ved da, at jeg personligt surfer meget rundt via linklisterne på de modeblogs, jeg besøger ;-) Og nu; af sted til første undervisning i efterårssemesteret - 17-19 er IKKE det mest inspirerende tidspunkt at sidde og terpe paragraffer :-?

link

Jeg har netop oprettet en side med links (du kan navigere hen til den vha. menuen øverst på min side) – og i den forbindelse vil jeg meget gerne have udviddet min samling af links til danske modeblogs. Send mig meget gerne dit link enten vha. en besked her på bloggen eller på min mail info@itsfashionbaby.dk – så tilføjer jeg dig med det samme.
Det ville være skønt, hvis du derefter også addede mig på din linksliste – det gælder jo om at hjælpe hinanden, og jeg ved da, at jeg personligt surfer meget rundt via linklisterne på de modeblogs, jeg besøger 😉

Og nu; af sted til første undervisninggang i efterårssemesteret – 17-19 er IKKE det mest inspirerende tidspunkt at sidde og terpe paragraffer 😕

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *