Joseph Altuzarra AW 09 – labre draperinger

Den anden dag faldt jeg tilfældigt over et billede af den smukkeste draperede kjole, og efter en omgang googling og grundig research, fandt jeg frem til, at kjolen var designet af Joseph Altuzarra. Han er fransk født, men bor nu i New York. Han har arbejdet for Marc Jacobs, Proenza Schouler og senest Givenchy - og alle disse ting må så absolut siges at kunne danne grundlag for en særdeles dygtig designer - hvilket det imo også gør. Hans AW 09 kollektion er kun den 2. kollektion fra mærket Altuzarra, men til trods for det er han allerede af mange blevet spået som modeverdenens nyeste IT-dreng - og jeg tror bestemt, der er god grund til at holde øje med hans kommende kollektioner.

altuzarra

Den anden dag faldt jeg tilfældigt over et billede af den smukkeste draperede kjole, og efter en omgang googling og grundig research, fandt jeg frem til, at kjolen var designet af Joseph Altuzarra.

Han er fransk født, men bor nu i New York. Han har arbejdet for Marc Jacobs, Proenza Schouler og senest Givenchy – og alle disse ting må så absolut siges at kunne danne grundlag for en særdeles dygtig designer – hvilket det imo også gør.

Hans AW 09 kollektion er kun den 2. kollektion fra mærket Altuzarra, men til trods for det er han allerede af mange blevet spået en fantastisk fremtid og udråbt som modeverdenens nyeste IT-dreng – og jeg tror bestemt, der er god grund til at holde øje med hans kommende kollektioner.

Faktisk er han af flere blevet sammenlignet med Alexander Wang, og de har da også begge benyttet sig af Vanessa Traina i deres lookbook – man kan så kun håbe for Altuzarra, at han opnår lige så stor succes, som Mr. Wang har lige pt.

Jeg elsker mixet mellem de bløde draperinger og de skarpe linjer som fx de markerede skuldre på hans kjoler – faktisk minder de mig om en fantastisk kjole fra Vanessa Bruno, jeg er håbløst forelsket i – og hans kollektion giver mig lyst til udelukkende at tilbringe vinteren i smukke draperede kjoler.

Desværre er Altuzarra uden for økonomisk rækkevidde for mit vedkommende – men havde det ikke været tilfældet, var jeg straks suset forbi Colette.fr for at shoppe løs.

Billedkilde: Altuzarra redigeret og tilpasset af mig

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *