Fake computercluthces

Jeg har tidligere blogget om min digitale clutch aka mini pc fra Vivienne Tam (hvilket minder mig om, at jeg vist stadigt er håbløst bagud med en anmeldelse af samme). Vi kender jo desværre alt til kopier af tasker, sko og lignende - men nu eksisterer der simpelthen også en kopi af den PC, Vivienne Tam har designet for HP. Den koster ca. det halve, har noget større hukommelse - men det ER og bliver ikke den ægte vare. Mon ikke HP blot skal tage det som et tegn på, at de vitterligt har formået at forene teknologi med modeindustrien?

TamClam1

Jeg har tidligere blogget om min digitale clutch aka mini pc fra Vivienne Tam (hvilket minder mig om, at jeg vist stadigt er håbløst bagud med en anmeldelse af samme).

Vi kender jo desværre alt til kopier af tasker, sko og lignende – men nu eksisterer der simpelthen også en kopi af den PC, Vivienne Tam har designet for HP.

Den koster ca. det halve, har noget større hukommelse – men det ER og bliver ikke den ægte vare.

Mon ikke HP blot skal tage det som et tegn på, at de vitterligt har formået at forene teknologi med modeindustrien?

Billedkilde: Shanzai.com

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *