Dukke-Preben – Seje Roomies Dukker

Mød Preben - Truttens højtelskede dukke fra Roommate. Preben aka Goldleg har gennem det meste af Truttens liv været hans trofaste følgesvend. Preben bliver kysset, krammet, grinet til og puttet med - ja jeg er egentlig ret misundelig! De har dog haft en periode, hvor de var rygende uvenner og stort set ikke talte sammen, men den skæbne er overgået det meste af legetøjet her i huset, og heldigvis blev de for et par uger siden gode venner igen - og ingen af dem vil ud med, hvad der i virkeligheden skete.

goldleg

Mød Preben – Truttens højtelskede dukke fra Roommate.

Preben aka Goldleg har gennem det meste af Truttens liv været hans trofaste følgesvend. Preben bliver kysset, krammet, grinet til og puttet med – ja jeg er egentlig ret misundelig!

De har dog haft en periode, hvor de var rygende uvenner og stort set ikke talte sammen, men den skæbne er overgået det meste af legetøjet her i huset, og heldigvis blev de for et par uger siden gode venner igen – og ingen af dem vil ud med, hvad der i virkeligheden skete.

Roommates hjemmeside, kan man læse følgende info om Goldleg:

Gold Leg startede sin fodboldkarriere som lilleprut i fodboldklubben FCR (Fodbold Club Roomies). Han blev hurtig berygtet for sin enestående sparketeknik – det bagvendte venstrespark, der altid narrede modstanderen. Derfor fik han tilnavnet GoldLeg. I løbet af ganske få sæsoner avancerede han til anfører på Roomie-holdet.

Han er meget populær blandt sine medspillere, der som regel tager sig en slapper på sidelinjen mens GoldLeg styrter rund spiller tosset.

Bonus info:

Alder: Jeg har 16 gode fodboldår på bagen.

Køn: Ja klart – jeg har jo boldøje og fodboldben – og så går jeg med netundertrøje.

Elsker: Min fanklub! Der er indtil nu fire medlemmer: Min mor, hendes hund, Polka Olga og Beckham. Og så mit lykketal der er nr. 10.

Hader: At være ude på sidelinjen.

Savner: Min lilleput-pokal fra ´92 – der må være nogen der har scoret den!

Kvinden i mit liv: Hun skal bare være Superliga!. Men indrømmet – det var lidt af et selvmål, da jeg mødtes med en pige jeg havde chattet med på scor.dk

roomies

Jeg elsker historierne bag de forskellige dukker – og der er så mange forskellige at vælge imellem, at det burde være muligt at finde én, hvis personlighed passer til familien.

Derudover er de simpelthen så geniale pga. de lange arme og ben. Vi havde allerede stor glæde af den fra 2 måneders alderen, hvor hænder og fødder flittigt blev stoppet i munden – og dukken var en stor hjælp i at øve sig på at holde noget i hænderne.

Dukkerne koster ca. 150 kr. og kan købes mange steder online – bl.a. hos Roommates egen webshop

Billedkilde: Roommate

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *