Genial natlampe fra IKEA

Spöka-lampen fra IKEA er simpelthen intet mindre end genial! Det er en lille blød gummilampe, formet som et spøgelse, som tændes ved at trykke spøgelset på hovedet. Lampen lades op, hvorefter den kan lyse 5-6 timer uden ledningen - hvilket gør den genial som natlampe til de små - eller ammebelysning for mor.

spoka

 

Spöka-lampen fra IKEA er simpelthen intet mindre end genial!

Det er en lille blød gummilampe, formet som et spøgelse, som tændes ved at trykke spøgelset på hovedet. Lampen lades op, hvorefter den kan lyse 5-6 timer uden ledningen – hvilket gør den genial som natlampe til de små – eller ammebelysning for mor.

Min lille trut er dybt forelsket i det blå spøgelse – og hans ansigt stråler af lykke, når han ligger og leger med lampen og ved et uheld får tændt for den.

Netop fordi den ikke behøver en ledning for at lyse – og al elektronikken (inkl. stikket) er gemt godt væk inde bag det bløde plastic, så kan den sagtens ligge nede i sengen, hvis det giver lidt ekstra tryghed – uden at man behøver at bekymre sig om nysgerrige pilfingre.

Udover vores blå spøgelse, har de også en rød og en grøn variant.

Billedkilde: IKEA

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Jaaa den er fantastisk!
    Vi har den grønne til vores knægt, og jeg brugte den netop som ammebelysning da han var mindre, og nu står den som natlampe inde på hans værelse..
    Og så er det jo en god pris! – Gotta love IKEA 😉

    • Ja IKEA er fantastisk – og en glimrende lejlighed til at spise sig halvdårlig i köttbullar, når man liiiige skal ud for at købe et par småting (og man ender jo altid med at fylde hele bagagerummet med ting, man ikke anede, man manglede) 😛

Der er lukket for kommentarer