Min pusletaske fra Marc Jacobs

Jeg må ærligt indrømme, at jeg elskede min kæreste en lillebittesmule højere, da han kort tid efter vores positive graviditetstest gav mig denne pusletaske fra Marc by Marc Jacobs. Jeg er, som den opmærksomme læser måske allerede har opdaget, kæmpe fan af Marc Jacobs, så selvfølgelig skulle pusletasken da også være derfra. Tasken er fra Totally Turnlock serien, og den er meget babyvenlig med vandafvisende foer, masser af små rum - og så medfølger der også et pusleunderlag.

mjdiaper

//

Jeg må ærligt indrømme, at jeg elskede min kæreste en lillebittesmule højere, da han kort tid efter vores positive graviditetstest gav mig denne pusletaske fra Marc by Marc Jacobs.

Jeg er, som den opmærksomme læser måske allerede har opdaget, kæmpe fan af Marc Jacobs, så selvfølgelig skulle pusletasken da også være derfra.

Tasken er fra Totally Turnlock serien, og den er meget babyvenlig med vandafvisende foer, masser af små rum – og så medfølger der også et pusleunderlag.

mjdiaper4

Det geniale ved denne taske er, at den ikke ligner en pusletaske – så når Trutten en gang er blevet så stor, at han kan få sin egen rygsæk, og jeg slipper for at slæbe rundt på alle hans ting, så kan jeg stadigt bruge tasken til alle mine egne ting.

Faktisk så jeg på et tidspunkt tasken til salg på Trendsales, hvor sælger åbenbart ikke var klar over, at det var en pusletaske, og hun beskrev det medfølgende pusleunderlag som “et praktisk siddeunderlag til fx koncerter og lignende” 😀

Tasken er desværre ikke længere til at opstøve i hverken fysiske butikker eller netbutikker, så du må i stedet prøve lykken på Ebay, hvor du kan søge på “Marc Jacobs diaper” eller “Marc Jacobs baby” – så burde den dukke op fra tid til anden.

//

mjdiaperoutfit

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Åh den er så lækker den taske!
  Jeg er selv ret står MJ fan… Jeg brugte min Faridah som pusletaske en stor del af min barsel. Der kunne jeg lige få klemt lidt tøj, legetøj, minipusletasken fra Gaia & ko ned. Jeg er slet ikke til de der almindelige pusletasker, så jeg måtte jo finde en løsning så jeg stadig kunne være lidt fashionable selvom jeg var på barsel 😉

  • Ja jeg er absolut heller ikke fan af de almindelige pusletasker.
   Hvorfor er det lige, producenterne tror, at man pludselig gerne vil have en taske i et puttenuttet spraglet mønster, bare fordi man er blevet mor?

   God idé ellers at bruge sin normale taske i kombination med minipusletasken – godt min kæreste ikke havde hørt om den mulighed, inden han købte MJ tasken 😀

 • Hej kvinder og mødre med god stil…

  Har nogen en Marc Jacobs Diaper Bag – pusletaske – i sort til salg?
  Gør ikke noget hvis den har lidt patina.
  Min kone drømmer om sådan en. Hun har termin til jul…

  bedste hilsner Joakim – far to be

  • Hej Joakim,

   Sikke en skøn kæreste – og kommende far – du lyder til at være!
   Min er desværre ikke til salg – men nu er din efterlysning i hvert fald ude på bloggen.

   Jeg kan anbefale dig at søge på http://www.ebay.com efter “marc jacobs diaper” – når søgeresultaterne kommer frem, kan du trykke “save search” – så får du en mail, når der dukker nye op derinde 🙂

   Held og lykke både med taskejagten og med jeres kommende baby.

   Venligst,
   Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *