How do you like your blog?

Jeg opdagede for flere måneder siden det geniale ved Google Reader. Google Reader er en konto, du oprette vha. din almindelige Google Konto (som du eksempelvis bruger til G-mail, blogspot mm.). Her kan du tilføje alle de blogs, du følger med i - og fremfor dagligt at surfe rundt på de forskellige blogs, så logger du bare ind på Google Reader, og så viser den dig, hvilke blogs der har oprettet nye indlæg siden dit sidste logind, og du kan endda læse dem fra din Google Reader og dernæst klikke dig direkte ind på indlægget, hvis du vil se nærmere på det.

googlereader

Jeg opdagede for flere måneder siden det geniale ved Google Reader. Google Reader er en konto, du oprette vha. din almindelige Google Konto (som du eksempelvis bruger til G-mail, blogspot mm.). Her kan du tilføje alle de blogs, du følger med i – og fremfor dagligt at surfe rundt på de forskellige blogs, så logger du bare ind på Google Reader, og så viser den dig, hvilke blogs der har oprettet nye indlæg siden dit sidste logind, og du kan endda læse dem fra din Google Reader og dernæst klikke dig direkte ind på indlægget, hvis du vil se nærmere på det.

Det giver mig overblik, og sparer mig for en masse tid. Jeg har på denne måde mulighed for at sidde og skimme min blogliste igennem og dermed udvælge hvilke indlæg, der har fanget min interesse, og som jeg derfor ønsker at læse.

bloglovin

Bloglovin’ fungerer stort set på samme måde – designet virker dog en smule mere brugervenligt, og man kan som læser se statistikker derinde – og Bloglovin’ foreslår blogs, som man kunne have interesse i, på baggrund af de blogs man allerede følger med i.

Ulempen i forhold til Google Reader er dog, at Google Reader er en smule mere overskuelig, og hos Google Reader har man mulighed for at læse en større del af selve blogindlægget, end man kan gøre hos Bloglovin.

Jeg vil bestemt anbefale dig, at prøve enten Google Reader eller Bloglovin – jeg er sikker på, det vil gøre det meget nemmere for dig at følge med i, hvad der sker på dine yndlingsblogs.

Og glem så ikke, at tilføje min blog til din liste 😉

Hvis du bruger bloglovin’ kan du tilmelde bloggen lige her

bloglovin

Og hvis du mere er til Googlereader, kan du adde mig lige her
Add to Google

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *