HAPS! Pailletbukser fra Friis & Co My Favourites

Lige siden jeg tøvede lidt for længe med de fantastisk fine pailletbukser fra Topshop, har jeg været på jagt efter en passende erstatning. Disse fra Friis' nye mærke, My Favourites, har luret i baghovedet, og da jeg så dem in action på et billede fra modeugen var jeg solgt - jeg er dog klart til den sorte version, da jeg så småt håber også at kunne mixe dem lidt ind i min hverdagsgarderobe.

MyFavouritesHareemSeequinTrousers

Lige siden jeg tøvede lidt for længe med de fantastisk fine pailletbukser fra Topshop, har jeg været på jagt efter en passende erstatning.

Disse fra Friis’ nye mærke, My Favourites, har luret i baghovedet, og da jeg så dem in action på et billede fra modeugen var jeg solgt – jeg er dog klart til den sorte version, da jeg så småt håber også at kunne mixe dem lidt ind i min hverdagsgarderobe.

Jeg har allerede forgæves jagtet Odense rundt for at finde dem i en str. Small, så kryds fingre for, at jeg har heldet med mig, når jeg kommer tilbage til København. – så det ikke ender på samme måde som med dem fra Topshop.

De koster 799 kr – så jeg er ret spændt på, hvordan kvaliteten og pasformen er.

myfavourites1

Billedkilde: My Favourites og Eurowoman

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *