Fantastiske støvler fra See by Chloé

eg kan nok desværre huske lidt for meget af 90'erne, til at jeg er helt klar til Doc Martens. Jeg mener, selvfølgelig ærger jeg mig som en gal over, at jeg rent faktisk kan huske, da jeg smed dem i skraldespanden i et forsøg på at få ryddet bare en smule op i rodebunkerne på mit værelse (som om jeg nogensinde kommer til at gå i den slags igen... ehrm ja, der kan ske meget på 10 år) - men om jeg ligefrem er så klar til Doc Martens, at jeg vil investere i et par - det er jeg ikke helt sikker på.

chloe1

Jeg kan nok desværre huske lidt for meget af 90’erne, til at jeg er helt klar til Doc Martens. Jeg mener, selvfølgelig ærger jeg mig som en gal over, at jeg rent faktisk kan huske, da jeg smed dem i skraldespanden i et forsøg på at få ryddet bare en smule op i rodebunkerne på mit værelse (som om jeg nogensinde kommer til at gå i den slags igen… ehrm ja, der kan ske meget på 10 år) – men om jeg ligefrem er så klar til Doc Martens, at jeg vil investere i et par – det er jeg ikke helt sikker på.
Til gengæld er denne udgave med nitter fra See by Chloé lige noget for mig.
De bliver altså lidt mere fikse at se på med nitteremmene – og jeg kunne sagens forestille mig at matche dem med en lækker, lun strikkjole og et par sorte opaques.

chloe2

De fåes lige nu hos Net A Porter til €395 – haps haps haps!

chloe3

Billedkilde: Net a Porter

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *