Marc Jacobs & Bugaboo

Det skal og kan ikke være nogen hemmelighed, at jeg er enormt glad for Marc Jacobs og hans fantastiske designs. At han så oven i købet også har kastet sig over børnetøj og babyudstyr, gør bestemt ikke min kærlighed til manden mindre. Da vi i sin tid skulle vælge køretøj til det kommende medlem af familien, var vi meget i tvivl om, hvorvidt vi skulle have en Bugaboo, eller en god gammeldags Oddervogn. Der var både fordele og ulemper ved det hele (det er dog et helt andet emne, som næsten kræver sit eget blogindlæg), men vi endte til sidst med en Oddervogn.

mjbug4

Det skal og kan ikke være nogen hemmelighed, at jeg er enormt glad for Marc Jacobs og hans fantastiske designs. At han så oven i købet også har kastet sig over børnetøj og babyudstyr, gør bestemt ikke min kærlighed til manden mindre.

Da vi i sin tid skulle vælge køretøj til det kommende medlem af familien, var vi meget i tvivl om, hvorvidt vi skulle have en Bugaboo, eller en god gammeldags Oddervogn. Der var både fordele og ulemper ved det hele (det er dog et helt andet emne, som næsten kræver sit eget blogindlæg), men vi endte til sidst med en Oddervogn.

Netop som vognen var bestilt, opdagede jeg denne lille fikse udgave af Bugaboo, som Marc Jacobs har designet i et begrænset antal.

Ja rent faktisk er der kun 15 på verdensplan, men jeg nåede at opdage dem, inden de var udsolgt.

Nyprisen var $1500, hvilket ikke er ret langt fra den almindelige pris på en Bugaboo her i Danmark.
Efterfølgende blev der dog solgt flere af dem på Ebay for helt op til $3150 – og så er vi oppe på et prisleje, jeg aldrig ville betale for en barnevogn.

mjbug1Om Gwen Stefani selv har ringet rundt til Marc Jacobs butikkerne for at opstøve et af de få eksemplarer, skal være usagt – men i hvert fald ses hun hér med en af slagsen.

mjbug5

Billedkilde: Selectism & Popsugar

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *