Mulberry udsalg i København

Hold nu op!! Jeg befinder mig selvfølgelig langt væk fra København, Strøget, Mulberrybutikken på lørdag, hvor de holder deres 1- dags udsalg. Mulberry butikken holder kun udsalg 2 dage om året - i januar og august - så det er med at troppe tidligt op, hvis man vil gå amok i billige tasker, punge, bælter og tøj. Shop lidt for mig også, så er du sød!

mulberryudsalg2

Hold nu op!!

Jeg befinder mig selvfølgelig langt væk fra København, Strøget, Mulberrybutikken på lørdag, hvor de holder deres 1- dags udsalg.

Mulberry butikken holder kun udsalg 2 dage om året – i januar og august – så det er med at troppe tidligt op, hvis man vil gå amok i billige tasker, punge, bælter og tøj.

Shop lidt for mig også, så er du sød!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *