Læder og ruskind, ja tak!

Meget tro mod min indkøbsliste købte jeg i går både et par ruskindsbukser og et par læderleggings. Ja, ja ja - jeg er udmærket godt klar over, at det var enten eller, men eftersom det var mig en umulig opgave at vælge, så endte jeg med begge dele. Jeg købte de grå ruskindsbukser fra Topshops netbutik. Billedet er ikke så tydelig, men de kan ses in action hos Merete fra Velvet Snow lige her - og imo er de intet mindre end fantastiske til hende, så jeg håber, jeg har lignende succes.

ruskindlaederMeget tro mod min indkøbsliste købte jeg i går både et par ruskindsbukser og et par læderleggings.

Ja, ja ja – jeg er udmærket godt klar over, at det var enten eller, men eftersom det var mig en umulig opgave at vælge, så endte jeg med begge dele.

Jeg købte de grå ruskindsbukser fra Topshops netbutik. Billedet er ikke så tydelig, men de kan ses in action hos Merete fra Velvet Snow lige her – og imo er de intet mindre end fantastiske til hende, så jeg håber, jeg har lignende succes.

Da de var købt og betalt, opdagede jeg et tip fra Eventuelt & Måske om tilbud på læderleggings hos Asos – og det var åbenbart at friste mig over evne, for de er i hvert fald på vej med posten nu.

De er fra Vila, og jeg kender ikke noget til kvaliteten – så nu må vi se.

Allerhelst vil jeg stadigt gerne have den fantastiske udgave fra My Favourites Friis & Co., men de koster også lige en anelse mere end dette par.

Billeder og anmeldelser følger lige så hurtigt, som PostDanmark får leveret godterne.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *