Så kom Kate Moss kollektionen online…

I morges kl 8 kom Kate Moss kollektionen vanen tro online på Topshops' online webshop. Min velopdragne lille søn tog sig allerede dagens første lur på det tidspunkt, så jeg kunne sidde i ro og mag og kigge kollektionen igennem. Jeg havde tidligere i går set de første officielle billeder hos Topshop, og det lovede godt - så jeg var rigtig spændt på at se det hele enkeltvis.

kmlaunch

I morges kl 8 kom Kate Moss kollektionen vanen tro online på Topshops’ online webshop.

Min velopdragne lille søn tog sig allerede dagens første lur på det tidspunkt, så jeg kunne sidde i ro og mag og kigge kollektionen igennem.

Jeg havde tidligere i går set de første officielle billeder hos Topshop, og det lovede godt – så jeg var rigtig spændt på at se det hele enkeltvis.

kmstrikkjole

Jeg er på udkig efter nogle strikkjoler til den kommende sæson, så jeg var rigtig spændt på at se denne. Den var dog ikke på hjemmesiden i morges – men Topshop plejer også løbende at lægge flere varer ind over et par uger.

kmtunika

Denne tunika er jeg dybt forelsket i – og jeg går stadigt og overvejer, om det mon var helt rigtigt ikke at lægge den i kurven.

Den minder mig meget om en fin vintagesag, Camille havde på under modeugen.

kmnederdel

kmleatherskirt

Jeg elsker denne nederdel.

Den er fin i snittet som et pencilskørt, men når så materialet er læder, så bryder det pludselig med det pæne, og den får et overraskende råt look, som vil kunne bruges på flere måder i min garderobe.

kmstrikblazer

kmgreyredknitKATE

kmblazer

Især dette sidste kampagnebillede fangede min opmærksomhed.
Den Rodarte’ish strik minder meget om den fra H&M (som jeg btw endte med at afbestille, da jeg ganske enkelt ikke har tålmodighed til H&Ms lange leveringstider), så den var jeg vild med med det samme.
Blazeren har et fittet skønt snit – nålestriberne passer perfekt ind i min garderobe, da den er helt klassisk, og jeg derfor kan matche den med nogle rå detaljer – eller tone den helt ned med en enkelt casual tee.

Jeg endte da også med at købe både blazer og strik som det eneste fra kollektionen – og så regner jeg også med at snuppe pencilskirtet i læder, når det kommer online.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal synes om denne kollektion. Der er ikke den store sammenhæng mellem de forskellige items på samme måde som tidligere. Altså det er jo tydeligt, at hun er hoppet med på grungebølgen med ripped strømper, læder, den rodarte’ish strik osv. – men samtidigt er der også en luksusvintagestil med en del forskellige perleitems – og så er der hendes sædvanlige teadresses og slutteligt en håndfuld skjorter, bluser og tørklæder, som slet ikke passer ind nogen steder.

Jeg er spændt på at se kvaliteten, pasformen og snittet på de to ting, jeg endte med at købe, da det svinger utroligt meget fra item til item i Topshops Kate Moss kollektioner.

Hvad synes du om denne kollektion?

Billedkilde: Topshop og Instyle

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *