Lader op til Kate Moss Topshop AW 2009/2010

Jeg har altid været stor fan af de kollektioner, Kate Moss har designet for Topshop. Det er lidt en blandet landhandel, men jeg synes virkeligt, der er guld at finde i stort set hver eneste af hendes kollektioner - og ud fra billederne af hendes kommende kollektion, så lader det ikke til at være en undtagelse. Jeg sidder i hvert fald spændt klar ved computeren i morgen tidlig - så må vi se, hvad jeg ender med at putte i kurven. Jeg har ladet op til i morgen med en jakke fra hendes Liberty kollektion. Jakke: Kate Moss for Topshop -.- Tee: James Perse -.- Jeans: Zara -.- Støvler: Topshop

260809

Jeg har altid været stor fan af de kollektioner, Kate Moss har designet for Topshop.

Det er lidt en blandet landhandel, men jeg synes virkeligt, der er guld at finde i stort set hver eneste af hendes kollektioner – og ud fra billederne af hendes kommende kollektion, så lader det ikke til at være en undtagelse.

Jeg sidder i hvert fald spændt klar ved computeren i morgen tidlig – så må vi se, hvad jeg ender med at putte i kurven.

Jeg har ladet op til i morgen med en jakke fra hendes Liberty kollektion.

Jakke: Kate Moss for Topshop -.- Tee: James Perse -.- Jeans: Zara -.- Støvler: Topshop

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *