Little Marc musesko

Bliver det mon overhovedet mere nuttet end dette? Denne babyudgave af Marc Jacobs' famøse musesko er simpelthen så bedårende, at den næsten ville få mig til at overveje at købe voksenudgaven, hvis jeg altså havde mig en babypige, bare så vi kunne matche hinanden. De fåes bl.a. online hos SAKS eller hos Marc by Marc Jacobs butikken her i København.

littlemarc

Bliver det mon overhovedet mere nuttet end dette?

Denne babyudgave af Marc Jacobs’ famøse musesko er simpelthen så bedårende, at den næsten ville få mig til at overveje at købe voksenudgaven, hvis jeg altså havde mig en babypige, bare så vi kunne matche hinanden.

De fåes bl.a. online hos SAKS eller hos Marc by Marc Jacobs butikken her i København.

Billedkilde: SAKS

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *