Fantastisk blog til gravide

Spanske Mireia fra bloggen my daily style er uden tvivl den mest fashionible gravide (og nu mor), jeg nogensinde har set. Hun så fantastisk ud helt op til fødslen - og jeg fulgte trofast med i hendes blog, da vi stort set havde termin samtidigt - omend jeg i slutningen af min graviditet var sygeligt misundelig på hendes fantastiske outfits, når jeg selv kun havde overskud til at krybe i joggingbukser og én af kærestens tees. Hun fødte d. 9/2 2009 - så klik dig tilbage i hendes arkiver og få noget inspiration til, hvordan man kan kombinere lækkert tøj med en voksende mave. Og skulle man ikke være gravid, er hendes blog alligevel et besøg værd - hun har de smukkeste billeder, de lækreste klassiske outfits - så det gør ikke ret meget, at det meste af bloggen er på spansk.

mydailystyle

//

Spanske Mireia fra bloggen my daily style er uden tvivl den mest fashionible gravide (og nu mor), jeg nogensinde har set.

Hun så fantastisk ud helt op til fødslen – og jeg fulgte trofast med i hendes blog, da vi stort set havde termin samtidigt – omend jeg i slutningen af min graviditet var sygeligt misundelig på hendes fantastiske outfits, når jeg selv kun havde overskud til at krybe i joggingbukser og én af kærestens tees.

Hun fødte d. 9/2 2009 – så klik dig tilbage i hendes arkiver og få noget inspiration til, hvordan man kan kombinere lækkert tøj med en voksende mave.

Og skulle man ikke være gravid, er hendes blog alligevel et besøg værd – hun har de smukkeste billeder, de lækreste klassiske outfits – så det gør ikke ret meget, at det meste af bloggen er på spansk.

//

Billedkilde: My Daily Style

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Jamen det er da helt vildt så god gravidstil hun kører:-) Super du lige gav det tip videre, til næste gang jeg skal være gravid, skal jeg da helt sikkert hente noget inspiration der:-)

    • Ja jeg synes simpelthen, hun har den fineste stil.
      Hun er jo egentlig meget klassisk – og så alligevel får hun puttet små stykker af de aktuelle tendenser ind hist og her.
      Og tænk at hun så orker at fortsætte stilen gennem hele sin graviditet.

Der er lukket for kommentarer