Tagget af Charlotted – Spørgsmål og svar

Charlotte har tagget mig i en sød lille spørgerunde. Selvom jeg egentlig umiddelbart får flashbacks til de kædebreve, der florerede en del år tilbage via e-mail, så er det alligevel et fint alternativ, indtil jeg får færdiggjort min informationsside her på bloggen (det har nemlig efterhånden stået øverst på op til flere todo lister uden at have hjulpet).

questions

Charlotte har tagget mig i en sød lille spørgerunde.
Selvom jeg egentlig umiddelbart får flashbacks til de kædebreve, der florerede en del år tilbage via e-mail, så er det alligevel et fint alternativ, indtil jeg får færdiggjort min informationsside her på bloggen (det har nemlig efterhånden stået øverst på op til flere todo lister uden at have hjulpet).

What is your current obsession?

Nintendo Wii – jeg vil, skal og MÅ slå min kæreste i tennis – en eller anden dag!

What is your horoscope and do you relate?

Jeg er løve.

Jeg går slet ikke op i det, men min kæreste og jeg morer os med at læse dagens horoskop i aviserne. Vi er nemlig samme stjernetegn, så når der står noget om kærlighedsproblemer, kan det godt være lidt modstridende information.

What are you wearing today?

Søndagstøj! 😛 En blomstret tunika fra Vero Moda, som simpelthen er SÅ behagelig og samtidig rigtig fin med det småblomstrede mønster.

What is the last thing you bought?

Lidt blandet Topshop lir.

Jeg har dog formået at holde mig til min “indkøbsliste for efterårssæsonen”.

What’s for dinner?

Ristede hotdogs med det hele – rester fra min kærestes fødselsdagsfest.

What’s your favorite decade, fashion wise?

Jeg tror næsten, det må være 1930’erne. Det er ikke det årti, jeg lige pt. finder mest inspiration, men netop fordi det ligger forholdsvis langt væk fra min egen stil, så er jeg dybt fascineret af de glamourøse kjoler, pelse, smykker og frisurer fra den tid.

What are your must haves for winter?

En klassisk varm vinterfrakke, et par lækre støvler, masser af lækker strik, nogle kjoler til vinterbrug, pailletter en masse, læderhandsker (har set en rigtig lækker udgave fra Topshop med lædernitter) og så skal basisgarderoben også udvides en smule.

What would you love to be able to afford?

Rent fashionwise taler vi et par tørklæder fra LV, Chaneltasken som jeg har beundret i mange, mange år, en sort Balenciaga First, at fordoble min Marc Jacobs skosamling… ja jeg har en ret lang ønskeseddel 😀

På det mere personlige plan, så ville jeg elske at være så økonomisk uafhængig, at jeg kunne betale mig fra alle de huslige sysler, og dermed få mere tid med min søn. At vi kunne skære ned på arbejdsugen – og at min lille familie ville have råd til at rejse ud i den store vide verden i et par år, mens vi satte tilværelsen herhjemme på standby.

What is your favorite piece of clothing from your own wardrobe?

Det må næsten være min læderjakke fra én af Kate Moss’ kollektioner hos Topshop.
Jeg bruger den stort set dagligt.

What is your dream job?

Jeg er færdig med mit jurastudie næste sommer, og derefter håber jeg at kunne arbejde med ophavsret, medieret og it-ret.

Lige nu holder jeg dog primært mit fokus på studiet, så jeg har ikke gjort mig alt for mange tanker om, hvilken stilling der kan give mig arbejdsopgaver indenfor de områder.

What’s your favorite magazine?

Eurowoman, Costume og Vogue. Meget klassisk.

What do you consider a fashion faux pas?

Imo er der meget få ting, som den rette stilsikre person ikke kan slippe af sted med. Lige nu er stort set alt tilladt – og såfremt det bliver gjort på den rigtige måde, så kan jeg næsten ikke komme i tanke om ting, der ville være et no-go.

Describe your personal style?

Jeg er først i de senere år begyndt at lægge mig fast på en så nogenlunde sikker stil.

Jeg har en klassisk basisgarderobe, men køber hver sæson nogle få key items, der repræsenterer tidens tendenser. I denne sæson har jeg forsøgt at få nogle pailletter og markerede skuldre ind i garderoben, som jeg så kan mikse med mine mere klassiske ting.

Which Beatle is your favorite?

Yoko Ono 😉

What are you proud of?

Min kæreste – fordi han er SÅ meget mere en vidunderlig far end jeg nogensinde havde turde håbe på og drømme om.

Passing this on to. . .

Nanas Rum

How About Noooooooo

The life of a mom addicted to fashion

Bits and pieces

Fashionism

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *