Tip til Ebay – auctionsniper

Kender du det, når man misser en auktion, man ellers i dagevis har gået og glædet sig til, fordi man liiiige faldt i søvn på sofaen, skulle spise sin kage færdig, var i gang med at se BH90210 for 7. gang - eller you name it? Jeg har på den bekostning glædet min bankrådgiver utallige gange, men til gengæld har jeg grædt salte tårer over skønne, skønne items, jeg havde glædet mig til at modtage og indlemme i min garderobe. Efter jeg har opdaget Auctionsniper, har jeg imidlertid altid hevet mine varer hjem -så længe jeg endte med at have højeste bud - og jeg behøver ikke længere at sætte vækkeuret til midt om natten - hvilket er et kæmpe plus, da min kæreste nu ikke længere nær så godt kan følge med i det antal auktioner, jeg i virkeligheden byder på :-D

ebay-logo

Kender du det, når man misser en auktion, man ellers i dagevis har gået og glædet sig til, fordi man liiiige faldt i søvn på sofaen, skulle spise sin kage færdig, var i gang med at se BH90210 for 7. gang – eller you name it?

Jeg har på den bekostning glædet min bankrådgiver utallige gange, men til gengæld har jeg grædt salte tårer over skønne, skønne items, jeg havde glædet mig til at modtage og indlemme i min garderobe.

Efter jeg har opdaget Auctionsniper, har jeg imidlertid altid hevet mine varer hjem -så længe jeg endte med at have højeste bud – og jeg behøver ikke længere at sætte vækkeuret til midt om natten – hvilket er et kæmpe plus, da min kæreste nu ikke længere nær så godt kan følge med i det antal auktioner, jeg i virkeligheden byder på 😀

Kort fortalt, så opretter du en konto hos Auctionsniper, hvor du giver dem dine logindoplysninger til Ebay (bare roligt, det er fuldstændig safe – jeg har brugt dem i flere år efterhånden).

Når du er logget ind, har du mulighed for at tilføje din auktion under “my snipes”

Her skal du skrive auktionens item number – samt dit maxbud og lead time. Lead time er det tidspunkt, hvor sniperen skal byde. Jeg vil anbefale dig at sætte den til ca. 8 – så er du sikker på, at dit bud går igennem.

auctionsniper1

Når du så har tilføjet din snipe, så behøver du bare at læne dig tilbage og lade sniperen gøre resten af arbejdet for dig – it’s as simple as that!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hej Lisbeth

  Har lige fundet din så fede blog, og brugte hele aften igår på at læse og se de fine ting du skriver om.. Selv er jeg lige blevet mor til en dejlig lille pige, og jeg har rigtig været igang med at finde ting til hende..
  Jeg er faldet pladask over den fin tyl skørt fra Stella McCartney gab, og har fundet den på ebay, og tror det eller ej, jeg har aldrig handlet på ebay og kan se det vist er godt nok, for hold nu op hvor er der mange lækre ting..
  Mit problem er så jeg ikke lige ved hvordan det helt fungere og hvor sikkert det er osv. måske du har nogle gode råd, sådan en prof ebayér som dig.
  Og du skal have stor ros for din blog den er bare super, den bliver helt sikkert fulgt herhjemme..

  MVH Pernille fra det nordjyske

  • Hej Pernille,

   Tusinde tak for din søde besked – hvor er det dejligt at høre 🙂

   Jeg kan godt forstå, du er vild med det tyl skørt – jeg overvejer også selv at købe ét, nu hvor vi venter os en lille pige.

   Mht Ebay, så gælder det om at tjekke sælgerens feedback – ud for sælgerens brugernavn står der et stort tal, det er gennemførte handler. Derudover står der et procent tal – det er hvor mange procent af køberne, der har haft en positiv handel med vedkommende.
   Det gælder om at finde en sælger, hvor begge tal er så høje som mulige.
   Derudover skal du betale med PayPal – hvis du gør det, er du stort set altid garanteret at få dine penge retur, hvis sælgeren prøver at snyde dig – det går PayPal simpelthen ind og dækker.

   Her kan du finde en rigtig fin guide til Ebay http://charlotted.looklab.dk/random/ebay-guiden/ – og ellers skriver du endelig bare igen, hvis du har flere spørgsmål 🙂

   Venligst,
   Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *