Er du til nitter eller pailletter?

Topshop har lige pt. to sweatshirts med skulderdekorationer - den ene med nitter og den anden med pailletter. De er begge sindsygt labre, og jeg kunne sagtens bruge dem begge (omend jeg ikke ligefrem mangler dem - ehrm). Umiddelbart synes jeg nok faktisk, at nittedekorationerne er pænest, men jeg vil meget gerne have den i grå, så derfor var valget ganske enkelt - det er nemlig kun pailletudgaven, der lige nu fåes i grå. Er du til nitter eller pailletter?

nitterpailletter

Topshop har lige pt. to sweatshirts med skulderdekorationer – den ene med nitter og den anden med pailletter.
De er begge sindsygt labre, og jeg kunne sagtens bruge dem begge (omend jeg ikke ligefrem mangler dem – ehrm).

Umiddelbart synes jeg nok faktisk, at nittedekorationerne er pænest, men jeg vil meget gerne have den i grå, så derfor var valget ganske enkelt – det er nemlig kun pailletudgaven, der lige nu fåes i grå.

Er du til nitter eller pailletter?

Billedkilde: Topshop – tilpasset og redigeret af mig.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

    • Ja det siger du nu – lad os vente at se, hvor meget der mere når at ryge i indkøbskurven, inden måneden er omme 😀

      Jeg skal nok komme med en anmeldelse, når jeg har modtaget den grå pailletudgave 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *