Rika med leopardprint

eg har netop siddet og kigget på Rikas nye kollektion inde på Youheshe, og jeg kan se, at de har leopardprint på de fleste nye items. Jeg elsker leoprint, og jeg synes, det er et forholdsvis klassisk print - uden at være alt for neutralt og kedeligt - så jeg er også positivt stemt overfor Rikas nye kollektion.

rika

Jeg har netop siddet og kigget på Rikas nye kollektion inde på Youheshe, og jeg kan se, at de har leopardprint på de fleste nye items.

Jeg elsker leoprint, og jeg synes, det er et forholdsvis klassisk print – uden at være alt for neutralt og kedeligt – så jeg er også positivt stemt overfor Rikas nye kollektion.

rikajakkeblaarikajakkebrun

Jeg er især vild med de Chanel-inspirerede jakker. Jeg elsker, at de har fornyet dem ved at quilte dem, påføre stjernenitter og så selvfølgelig tilsætte leoprintet.
Det ville være helt perfekt til mig, og jeg kunne sagtens forestille mig utallige måder, jeg kunne passe dem ind i min nuværende garderobe.

rika2

Til gengæld er jeg sådan lidt – hmmm… – over deres leoprintede tørklæder.

Imo er det simpelthen for meget Louis Vuitton rip-off til at jeg bryder mig om det.
Tørklæderne koster 900 kr – hvilket bestemt er en pæn slat penge – og til den pris, så vil jeg egentlig gerne have originalitet.

Selvfølgelig er det en fin mulighed for at få et lækkert tørklæde ind i sin garderobe, hvis man ikke har råd til the real deal – men så vil jeg egentlig hellere spare en del hundrede kroner og i stedet gafle et ripoff fra Zara, Topshop eller H&M.

Jeg har normalt ikke et problem med, at de billigere mærker lader sig kraftigt inspirere af de noget dyrere mærker – for jeg ville aldrig lade mig nøjes med en billigere version, hvis jeg virkelig brændte for den originale vare. Med Rika synes jeg imidlertid, at de selv er så stærkt et brand – og at priserne trods alt på ingen måde er i klasse med H&M og lignende, så derfor forstår jeg ikke helt, hvorfor de ikke finder på noget lidt mere originalt.

Hvad mener du – kunne du finde på at købe et semidyrt look-a-like til 900 fremfor det originale til 3300?

Billedkilde: Youheshe – tilpasset og redigeret af mig

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *