Friis My Favourites – fin ballerina

Friis & Co har aldrig rigtig sagt mig noget - jo eller faktisk har de sagt mig en masse negativt. De gør det til dels stadigt - jeg synes stadigt, mange af deres ting hører hjemme på en tweenie fra Brønshøj (ehrm - no offence!), men pga. deres meget målrettede markedsføring på flere danske modeblogs, så har jeg opdaget deres lidt mere "eksklusive" kollektion - My Favourites. De har netop (tror jeg - jeg har i hvert fald netop opdaget den :-P ) åbnet en hjemmeside for mærket på www.myfavourites.dk, hvor man kan smugkigge på kollektionen -hvis man, som jeg, ikke just slår et smut forbi deres butikker, når man er ude for at shoppe. Jeg synes, disse ballerinaer med stjernenitter er rigtig fine. De minder vist noget om de sko, Mentor har lavet i samarbejde medRützou, men forhåbentlig er disse i en lidt anden prisklasse. Jeg er i gang med at opdatere min skosamling, så jeg er lidt bedre dækket ind i kategorien: flade sko og støvler - da det nu en gang er mest praktisk, når man stort set hele tiden har en baby på armen. Disse kunne meget vel være et godt bud på mit næste køb indenfor den genre.

friisballerina

Friis & Co har aldrig rigtig sagt mig noget – jo eller faktisk har de sagt mig en masse negativt.
De gør det til dels stadigt – jeg synes stadigt, mange af deres ting hører hjemme på en tweenie fra Brønshøj (ehrm – no offence!), men pga. deres meget målrettede markedsføring på flere danske modeblogs, så har jeg opdaget deres lidt mere “eksklusive” kollektion – My Favourites.

De har netop (tror jeg – jeg har i hvert fald netop opdaget den 😛 ) åbnet en hjemmeside for mærket på www.myfavourites.dk, hvor man kan smugkigge på kollektionen  -hvis man, som jeg, ikke just slår et smut forbi deres butikker, når man er ude for at shoppe.

Jeg synes, disse ballerinaer med stjernenitter er rigtig fine. De minder vist noget om de sko, Mentor har lavet i samarbejde med Rützou, men forhåbentlig er disse i en lidt anden prisklasse.

Jeg er i gang med at opdatere min skosamling, så jeg er lidt bedre dækket ind i kategorien: flade sko og støvler – da det nu en gang er mest praktisk, når man stort set hele tiden har en baby på armen.
Disse kunne meget vel være et godt bud på mit næste køb indenfor den genre.

Billedkilde: My Favourites/Friis & Co

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Det var så lidt – blogverdenen er et skønt sted at finde inspiration.
   Det er også udelukkende derfor, jeg har fået øjnene op for, at Friis godt kan hive nogle lækre ting ud af ærmet fra tid til anden.
   Vend endelig tilbage med en anmeldelse, hvis du beslutter dig for at købe 🙂

 • Jeg har også fået øjnene op for My Favourites og syntes også disse ballerinaer er super fine. Selvfølgelig ville det være fantastsisk med Mentors, men 2200 kr (eller der omkring har jeg ikke til lige det formål;-))

  Mvh Ann-sofie, allbitsandpieces.blogspot.com

  • Jeg er helt enig med dig ift. Mentors udgave – så hopper jeg hellere på deres, efterhånden berømte, støvler, som også er lavet i samarbejde med Rützou.

   Jeg er faktisk lidt nysgerrig efter, hvilket prisleje de her fra Friis mon ligger i…

   Venligst,
   Lisbeth

   • Hmm ja det er jeg faktisk også. Jeg har bikerboots fra My Favourites, og kostede 1000kr, så tænker disse i hvert fald må være lidt billigere.

    Må runde butikken når jeg kommer til byen næste gang, og hive lidt information ud af personalet:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *