Louboutin hos theOutnet

Der er netop tikket en mail ind i min mailboks om at theOutnet.com har sat en kæmpe bunke Louboutin til salg til priser, som vi rigtigt godt kan lide - nemlig helt op til 70% rabat. Jeg kunne shoppe mig fattig derinde, selvom priserne har fået et kæmpe hak ned, men jeg er trods alt realistisk nok til at vide, at en baby og høje stiletter ikke fungerer særlig godt sammen for mig - så jeg springer over i denne omgang. theOutnet.com er et designeroutlet, der er åbent for alle - i modsætning til de mange VIP/invite only outlets, der efterhånden er dukket op. Det er net-a-porter.com, der står bag outletten, og hvis du overhovedet vil have en chance for at shoppe derinde, så bør du tilmelde dig deres nyhedsbrev - tingene forsvinder nemlig vanvittig hurtigt. Du kan finde deres Louboutin udvalg lige her.

louboutin

Der er netop tikket en mail ind i min mailboks om at theOutnet.com har sat en kæmpe bunke Louboutin til salg til priser, som vi rigtigt godt kan lide – nemlig helt op til 70% rabat.

Jeg kunne shoppe mig fattig derinde, selvom priserne har fået et kæmpe hak ned, men jeg er trods alt realistisk nok til at vide, at en baby og høje stiletter ikke fungerer særlig godt sammen for mig – så jeg springer over i denne omgang.

theOutnet.com er et designeroutlet, der er åbent for alle – i modsætning til de mange VIP/invite only outlets, der efterhånden er dukket op. Det er net-a-porter.com, der står bag outletten, og hvis du overhovedet vil have en chance for at shoppe derinde, så bør du tilmelde dig deres nyhedsbrev – tingene forsvinder nemlig vanvittig hurtigt.

Du kan finde deres Louboutin udvalg lige her.

Billedkilde: theOutnet – tilpasset og redigeret af mig.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Nej hvor er det fristende, “godt” (eller rettere sagt meget skidt) at man er på SU så det ikke er en mulighed lige pt!

    • Ja det er næsten tortur at sidde og kigge på alle de fantastiske sko, når de trods alt er indenfor økonomisk rækkevidde – og så alligevel ikke helt.

Der er lukket for kommentarer