Tupperware anno 2009

Selvom det er sjovest at fokusere på lækkert babytøj, hippe barnevogne og fedt legetøj, så er der bare en masse praktiske ting, man har brug for med børn i huset - og man kan da lige så godt finde ting, som både er praktiske oglækre. Min mor har altid sværget til Tupperware, når det kommer til plasticudstyr, men dels har jeg ikke lige nogen i omgangskredsen, der inviterer til Tupperwareparties, og dels er det lige en anelse pricy og trods alt lidt for meget mormor til mig. I stedet har min søster foræret mig disse søde plasticbøtter fra Rice, som er fantastisk praktiske til både babyer og børn.

rice

Selvom det er sjovest at fokusere på lækkert babytøj, hippe barnevogne og fedt legetøj, så er der bare en masse praktiske ting, man har brug for med børn i huset – og man kan da lige så godt finde ting, som både er praktiske og lækre.

Min mor har altid sværget til Tupperware, når det kommer til plasticudstyr, men dels har jeg ikke lige nogen i omgangskredsen, der inviterer til Tupperwareparties, og dels er det lige en anelse pricy og trods alt lidt for meget mormor til mig.

I stedet har min søster foræret mig disse søde plasticbøtter fra Rice, som er fantastisk praktiske til både babyer og børn.

Jeg bruger dem til frugtmos og lignende – og har man lidt større børn, vil de være perfekte at have med i madpakken til nødder, rosiner og lignende.

De koster 45 kr for et net med forskellige farver og faconer, og de kan bl.a. købes hos Magnolialiving.

Og så pakker jeg husmoderen væk igen for denne gang 😀

Billedkilde: Rice

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *