Solbriller fra Topshop vs. Liberty

Efter jeg i går havde postet et indlæg om Libertys nye items, slog det mig, at jeg mente, jeg havde set Libertysolbrillerne tidligere. Til trods for et svært tilfælde af ammehjerne lykkedes det mig dog at komme i tanke om, at det var hos Topshop, jeg havde spottet en lignende version.

Efter jeg i går havde postet et indlæg om Libertys nye items, slog det mig, at jeg mente, jeg havde set Libertysolbrillerne tidligere.

Til trods for et svært tilfælde af ammehjerne lykkedes det mig dog at komme i tanke om, at det var hos Topshop, jeg havde spottet en lignende version.

solbrillerlibertytopshop
Man kan jo næsten ikke sige, at Topshop har lavet et rip-off af Libertys, eftersom Libertys solbriller først kom på gaden i går, og Topshop efterhånden har haft dem i deres online butik et godt stykke tid – men faktum er i hvert fald, at de minder utroligt meget om hinanden bortset fra prisen – Libertys solbriller koster £130, mens Topshops version kan erhverves for den nette sum af £15.

Billedkilde: Liberty og Topshop – redigeret og tilpasset af mig.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *