Jagten på en nude blazer

Jeg vil så forfærdelig gerne have mig en nude blazer - ja faktisk føler jeg ikke rigtigt, at mit liv er helt komplet uden sådan én. Problemet er så bare at finde frem til lige præcist den helt rigtige af slagsen - og det er åbenbart ikke helt nemt, eftersom jagten efterhånden har stået på i et par måneder.

Jeg vil så forfærdelig gerne have mig en nude blazer – ja faktisk føler jeg ikke rigtigt, at mit liv er helt komplet uden sådan én.

Problemet er så bare at finde frem til lige præcist den helt rigtige af slagsen – og det er åbenbart ikke helt nemt, eftersom jagten efterhånden har stået på i et par måneder.

Zara har lavet en rigtig fin version, som dog var en anelse pebret i prisen, hvorfor jeg sprang over. – det er desværre ikke alle, der som Charlotte og Merete finder den til en slik i udlandet.

blazertopshop

Dernæst fandt jeg denne version hos Topshop – men jeg er så godt som sikker på, at da jeg i starten overvejede den, da var prisen betydeligt lavere end de £95, den står til nu på deres side. Det kan muligvis bare være et udslag af min mentale tilstand, der ikke altid er helt sund pga. ammehjerne og generel inaktivitet her under min barsel, men jeg er ret sikker i min sag, og det er så absolut ikke første gang, at de hæver prisen på en varer, som er meget populær.

blazerhm

I dag faldt jeg inde på Nitro:licious over denne fine blazer fra H&Ms vinterkollektion. Den ser ikke helt så eksklusiv ud, som Topshops og Zaras version, men hvis der er H&Ms sædvanlige priser, så kan jeg også sagtens leve med det.
Desværre kommer vinterkollektionen først ud i butikkerne fra slutningen af oktober til starten af december, så jeg må væbne mig med tålmodighed.

Billedkilde: Topshop samt Nitro:licious

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *