Stylish kattekurv..?

Når man har en kat, så skal man også have sig en kattekurv (med mindre man ønsker at få sofaen indtaget af kat, som ændrer sofaens farve fra mørkegrå til - tjaee multifarvet, fordi den fælder og drysser hår overalt). Problemet med kattekurve er, at de er ret ufikse, og at man derfor helst vil gemme dem væk i en fjern afkrog med det resultat, at katten ikke gider at ligge i dem. Jeg faldt imidlertid over denne ret lækre kattekurv på nettet for flere år siden, og den passer perfekt ind i vores hjem, så jagten satte ind og jeg endte med til sidst at finde den på ebay.co.uk ved at søge på "cat bed whiskas".

whiskas_cat_bed

Når man har en kat, så skal man også have sig en kattekurv (med mindre man ønsker at få sofaen indtaget af kat, som ændrer sofaens farve fra mørkegrå til – tjaee multifarvet, fordi den fælder og drysser hår overalt).

Problemet med kattekurve er, at de er ret ufikse, og at man derfor helst vil gemme dem væk i en fjern afkrog med det resultat, at katten ikke gider at ligge i dem.

Jeg faldt imidlertid over denne ret lækre kattekurv på nettet for flere år siden, og den passer perfekt ind i vores hjem, så jagten satte ind og jeg endte med til sidst at finde den på ebay.co.uk ved at søge på “cat bed whiskas”.

Det er nemlig overraskende nok Whiskas, der har produceret denne fikse sag, så de har åbenbart andre tricks i ærmet end deres overpriced junkfood til katte.

Efterfølgende er jeg faldet over den i flere boligmagasiner og også et par boligblogge på nettet.

whiskas2whiskas1

tosca

Sidst men absolut ikke mindst: kattesengens ejer – Frk. Tosca.

Billedkilde: Style-files og Emmas designblogg
del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hej,
  Den seng er jo helt fantastisk! jeg har fundet et par stykker inde på ebay men de sælger kun idenfor UK. Ved du hvor man ellers kan købe sengen?

  Mvh Maj

  • Hej Maj – og velkommen til 🙂
   Ja den er SÅ lækker i forhold til de fleste andre senge, man kan finde.

   Du kan sagtens prøve at skrive og spørge sælgeren, om de vil sende til Danmark, hvis du dækker alle portoudgifter.
   Det har jeg tit haft held med.

   Jeg tror desværre ikke, du kan finde den ret mange andre steder end Ebay længere – på Ebay.de dukker de også nogle gange op 🙂

   Venligst,
   Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *