H&M Diveded Exclusive er nu online

Ditte fra Velvet-Snow var så sød i morges at give besked om, at H&M nu har lagt deres Diveded Exclusive kollektion online. Jeg nåede lige at skimme det hele igennem, mens Trutten sov sin formiddagslur, men umiddelbart har jeg faktisk formået at holde mig i skindet. Der er flere ting, jeg gerne ville have, for det er så absolut lækkert, men jeg fået lavet en liste over mine kommende køb (den kommer på bloggen senere), så jeg bliver bedre til at undgå de impulskøb, som i sidste ende løber op i en større formue.

Billede 10

Ditte fra Velvet-Snow var så sød i morges at give besked om, at H&M nu har lagt deres Diveded Exclusive kollektion online.

Jeg nåede lige at skimme det hele igennem, mens Trutten sov sin formiddagslur, men umiddelbart har jeg faktisk formået at holde mig i skindet.

Der er flere ting, jeg gerne ville have, for det er så absolut lækkert, men jeg fået lavet en liste over mine kommende køb (den kommer på bloggen senere), så jeg bliver bedre til at undgå de impulskøb, som i sidste ende løber op i en større formue.

Men havde jeg ikke været så pokkers kløgtig med den liste, så havde jeg nok smidt følgende varer i min virtuelle indkøbskurv:

hmcoucleBoucléjakke til 399

hmshortsHøjtaljede shorts med nitter i bouclé til 299

hmskindjakkeSkindjakke med nitter til 1299

Det undrer mig dog, at H&M ikke har gjort et lidt større nummer ud af lanceringen online – og at det skal være så pokkers svært at navigere rundt på deres side for at finde frem til det (det findes under Magazine, back in black) – men takket være Ditte, så ser det alligevel ud til, at de danske bloglæsere kan få shoppet Exclusive 😉

Billedkilde: H&M
del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *