Rodarte'ish strik fra H&M

I går så jeg denne Rodarte'ish strik fra H&M på nitro:licious og lavede omgående en mental post-it om at holde øje med H&M det kommende stykke tid. Det var dog ikke nødvendigt, da den allerede i morges var at finde på deres online shop, så jeg skyndte mig at smide den i kurven i en størrelse større end normalt, så jeg kan få den tilpas oversize. De har også fået resten af deres efterårskollektion online, så den må jeg få kigget nærmere på senere.

hogmstrik

I går så jeg denne Rodarte’ish strik fra H&M på nitro:licious og lavede omgående en mental post-it om at holde øje med H&M det kommende stykke tid.

Det var dog ikke nødvendigt, da den allerede i morges var at finde på deres online shop, så jeg skyndte mig at smide den i kurven i en størrelse større end normalt, så jeg kan få den tilpas oversize.

De har også fået resten af deres efterårskollektion online, så den må jeg få kigget nærmere på senere.

hmstrik2

Billedkilde: nitro:licious samt H&M
del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

    • Faktisk har jeg været flabet og har bestilt både den her og den sorte fra Topshop (som koster 700, så der er noget af en prisforskel).

      Jeg vil gerne lige vurdere pasformen og kvaliteten på dem begge, inden jeg bestemmer mig – men fordelen ved den fra Topshop er, at den er sort 😀 – jeg er noget mere fristet af den, fordi jeg normalt ikke er helt så farvestrålende i mit tøjvalg som den fra H&M indbyder til.

  • Ahhh – spændende. Jeg glæder mig til at høre din dom og se hvordan pasformene er. Jeg er også meget til sort, hvid og grå, men jeg er alligevel svært draget af den spraglede version. Den fungerer bare.

    • Tak skal du have Kristine – der mangler stadigt lidt småjusteringer hist og her, men jeg er efterhånden ved at være tilfreds 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *