Hvis jeg havde mig et rigtigt voksenjob

Hvis jeg havde mig et rigtigt voksenjob, så havde jeg omgående købt disse fantastiske ballerinaer fra Chloé, der lige nu er til salg på Trendsales. Men jeg gemmer pengene til studiebøger og glæder mig i stedet til den dag. hvor jeg skal indhente al den shopping, jeg har forsømt gennem mange år på SU :D

chloeflats

– så havde jeg omgående købt disse fantastiske ballerinaer fra Chloé, der lige nu er til salg på Trendsales.

Men jeg gemmer pengene til studiebøger og glæder mig i stedet til den dag. hvor jeg skal indhente al den shopping, jeg har forsømt gennem mange år på SU 😀

De kan købes lige hér.

Billedkilde: Hinge13 @ Trendsales
del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *