Lækkert ventetøj – pailletter til de gravide

Mit evige problem, da jeg var gravid, var at finde lækkert ventetøj, som ikke lignede noget, der var hevet ud af klædeskabet fra en nypermanentet husmor i udkanten af Vejle, inden hun skulle til Tupperware party hos naboen (no offence!). Jeg ville gerne have noget tøj, så man kunne se, jeg var gravid og ikke bare så halvkvapset ud, det skulle meget gerne følge sæsonens tendenser - og samtidigt orkede jeg heller ikke at bruge mindre formuer på det, når det trods alt kun skulle bruges i en begrænset periode.

Mit evige problem, da jeg var gravid, var at finde lækkert ventetøj, som ikke lignede noget, der var hevet ud af klædeskabet fra en nypermanentet husmor i udkanten af Vejle, inden hun skulle til Tupperware party hos naboen (no offence!).

Jeg ville gerne have noget tøj, så man kunne se, jeg var gravid og ikke bare så halvkvapset ud, det skulle meget gerne følge sæsonens tendenser – og samtidigt orkede jeg heller ikke at bruge mindre formuer på det, når det trods alt kun skulle bruges i en begrænset periode.

Topshop blev bl.a. min redning med deres Maternity kollektion, hvor mange af varerne rent faktisk er tøj fra deres almindelige kollektion, der er ændret til at passe en gravid.

Lige nu har de to lækre items med pailletter – hhv en tee og en kjole, der også har markerede skuldre. T-shirten fåes lige nu i Topshops almindelige kollektion bare i andre farver.

På denne måde kan man få to af tidens hotteste tendenser – pailletter og markerede skuldre ind i garderoben, så man stadigt kan føle sig fix og lækker, selvom man ikke kan passe sin normale garderobe.

topshopmat1Kjole med markerede skuldre og pailletter – perfekt til efterårssæsonens musthaves

Kan købes lige her til £45

topshopmat2Lang løs tee med lækkert paillet-applikation på skuldrene

Fåes lige her til £28

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Tusinde tak 🙂 meget clichéagtigt; men det er jo simpelthen vanvittig fantastisk!

    – og jeg har nu flittigt fulgt med i det skjulte på din blog 😉

    • Det var skam så lidt – og deres ventetøj kan som sagt absolut anbefales.

      Ligesom med resten af Topshop, så skal man dog desværre stort set tjekke dagligt efter nye varer, da de ryger lynhurtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *