Favoritsøgninger på Ebay?

Jeg har nogle bestemt søgninger, jeg altid foretager på Ebay, når jeg sidder og browser rundt. Enkelte ting er så vigtige, at jeg har lavet en "fast søgning" på dem og dermed modtager en mail, når det dukker op, mens andre bare bliver tastet ind, når jeg har tid og overskud.

Jeg har nogle bestemt søgninger, jeg altid foretager på Ebay, når jeg sidder og browser rundt.

Enkelte ting er så vigtige, at jeg har lavet en “fast søgning” på dem og dermed modtager en mail, når det dukker op, mens andre bare bliver tastet ind, når jeg har tid og overskud.

Jeg bruger primært den faste søgning til ting, jeg desideret “mangler” (altså man mangler vel altid ting rent fashionwise, men jeg bruger funktionen til fx at lede efter en bestemt blazer fra Topshop, jeg missede fra deres onlineshop, en bestemt taske, jeg er på udkig efter og andet i den dur).

soegningolegcassini

Camille har den skønneste pailletkjole samt blazer fra Oleg Cassini, så nu sniger jeg altid en søgning ind på “Oleg Cassini+Sequins”, og jeg har allerede hevet et enkelt item hjem på den bekostning, som nok skal blive flashet senere her på bloggen.

soegningsequins

Jeg søger så godt som altid på “sequin jacket” samt “sequin tunic” i håb om at finde nogle lækre vintage pailletitems, jeg kan føje til min samling.

soegningmj

“Marc Jacobs” under skokategorien har været en fast følgesvend i flere år efterhånden – og den søgning er skyld i min efterhånden omfattende samling af fantastiske Marc Jacobs sko.

soegningcape

Jeg er også så småt begyndt at forberede efterårssæsonen, hvorfor “fur cape” også er noget, jeg jævnligt kigger efter. Der fåes simpelthen de lækreste pelskapper til stort set ingen penge.

soegningdiorpochette

Sidst men ikke mindst suser jeg også tit forbi Fransk Ebay, for at søge på “Dior pochette” – jeg har allerede en enkelt vintage clutch fra Christian Dior – og jeg kunne meget godt tænke mig én mere a la Carries i Sex and the City.

Jeg søger naturligvis også efter andre ting derinde – rent faktisk bruger jeg uanede mænger af tid på at sidde og browse rundt ikke bare på den amerikanske ebay, men også på den tyske, italienske, australske, britiske og franske udgave.

Hvilke ting ender du altid med at søge efter på Ebay?

Billedkilde: Ebay – redigeret og tilpasset af mig.
del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Haha Lisbeth…jeg har også en søgning kørende på Oleg Cassini sequins og Topshop sequin blazer og mange mange flere….tror jeg får omkring 20 mails fra ebay hver nat med nye listings 😀

  • Nogen ville måske mene, at vi har et ikke helt sundt forhold til Ebay, så jeg er glad for at høre, at jeg har en lidelsesfælle.

   Så kan vi altid tage på rehab sammen 😀

   Så må vi lige tale sammen, inden nogen af os byder på Cassini pailletter 😉

 • Yes, det kan vi godt aftale 🙂

  Min kæreste forstår ikke hvorfor jeg får så mange pakker med posten “jamen ska, jeg har kun givet 30 kr for det på eBay” 🙂

 • Jeg tør ikke at kommentere på jeres ufine metoder, da min bedre halvdel skimmer bloggen igennem fra tid til anden 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *