Soppesøen i Fælledparken

Solen bragede løs fra en skyfri himmel i går, og for at fornøje det mindste medlem af familien, forsøgte vi os først med et kært lille soppebassin ude på altanen. Som det vist tydeligt fremgår af billedet, så passede det ikke herren, hvorfor vi i stedet pakkede picnickurven og drog ud i det grønne. I et hemmeligt hjørne af Fælledparken ligger nemlig det skønneste sted, som jeg først stiftede bekendtskab med den anden dag.

soppesoe

//

Solen bragede løs fra en skyfri himmel i går, og for at fornøje det mindste medlem af familien, forsøgte vi os først med et kært lille soppebassin ude på altanen.

Som det vist tydeligt fremgår af billedet, så passede det ikke herren, hvorfor vi i stedet pakkede picnickurven og drog ud i det grønne.

I et hemmeligt hjørne af Fælledparken ligger nemlig det skønneste sted, som jeg først stiftede bekendtskab  med den anden dag.

Det er et stort, lavvandet soppebassin, som er indhegnet og omkranset af store træer, som giver dejlig skygge, hvis det er dét, man er ude efter (og det er det jo oftest, når man har små børn med).

Bassinet er åbent fra 1/7 – 31/8 hver dag fra 10-18.

Der er livreddere, is- og kaffekiosk, toiletfasciliteter – og så er der skønne muligheder for at pjaske løs i det store bassin, blot man husker blebukserne til de små.

Vi tilbragte en skøn eftermiddag ved bassinet, og det er absolut ikke sidst gang, vi skal derhen – så DMI må meget gerne oppe sig lidt med den vejrudsigt.

Billedkilde: Københavns Kommune

//

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *