DIY farvede stofbleer

IMO er der ikke noget så kedeligt og uinspirerende som de almindelige hvide stofbleer, der kan købes i Babysam og enhver anden babyudstyrsbutik. Man bruger de her bleer hele tiden og til ALT, og så vil jeg altså også have noget lækkert at kigge på!

bleer

IMO er der ikke noget så kedeligt og uinspirerende som de almindelige hvide stofbleer, der kan købes i Babysam og enhver anden babyudstyrsbutik.

Man bruger de her bleer hele tiden og til ALT, og så vil jeg altså også have noget lækkert at kigge på!

Jeg gik derfor i gang med projekt – Do It Yourself farvning af stofbleer – bevæbnet med en vaskemaskine, almindelig køkkensalt og Dylon maskinfarve – og hvis jeg selv skal sige det, så blev resultatet aldeles fremragende.

At vi så stadigt ikke efter et halvt år kan vaske stofbleerne med hvide ting, uden at de får en fin mintgrøn farve (se venligst håndklæderne øverst på reolen for billeddokumentation) er en konsevens, jeg gerne tager med og undlader at snakke alt for højt om i mødregruppen, når de kaster misundelige blikke efter dem.

Dylon maskinvask kan købes i bl.a. Matas og større supermarkeder – eller online lige her. Det koster ca. 70 kr og rækker til ca. 15 stofbleer pr. pakke.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Hej Anne,

   Tak skal du have 🙂
   Reolen er såmænd fra Den Blå Avis, og så har vi efterfølgende selv malet den og sat nye porcelænsknopper på 🙂

   Prøv evt. at søge på hængeskab derinde.
   Nogle af sælgerne tager dog nogle meget hampre priser – jeg mener, vi slap med 350 kr.

   Venligst,
   Lisbeth

 • Hej Lisbeth

  Vi deler din mening omkring kedelige hvide stofbleer. Hvis du vil ha´et supplement med andre farver så tjek vores hjemmeside. Vi får dem indfarvede i økotex farver i Danmark. Farven holder, bliver ikke forvasket og afgiver heller ikke rest farvestoffer i vask.

  Venligst Henrik

  • Hej Henrik,

   Hvor er det skønt at se, at producenterne endelig har fået øjnene op for det – udover lige de gængse lyseblå og lyserøde farver.

   Jeg har allerede bogmærket jeres side, så jeg kan bruge dem til gaver til veninder.

   Venligst,
   Lisbeth

 • Lyder godt, – er du i odense holder vi også åbent efter aftale, hvor du selv har mulighed for at se vores produkter eller rode i vores populære 2. sorterings kasse, hvor vi sælger bleer med småfejl 🙂

  • Ah det var jo lige et par dage for sent, jeg opdagede din besked – har tilbragt weekenden i Odense.
   Mine svigerforældre bor der, så næste gang vi tager på besøg, vil jeg helt sikkert gerne forbi og kigge 🙂

  • Hej Anne,
   dem kender jeg slet ikke – det vil jeg helt sikkert kigge nærmere på 🙂

   Vh Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *