Vi vil ha' bøf! – MASH steakhouse

I går havde jeg sådan for alvor premiere på at være ude alene uden baby. Jeg har haft et par generalprøver, men aldrig mere end et par timer, så det tæller ikke helt. Men i går havde jeg en aftale med en veninde om at afprøve MASH - Københavns nye trendy steakhouse.

//

240709

I går havde jeg sådan for alvor premiere på at være ude alene uden baby.

Jeg har haft et par generalprøver, men aldrig mere end et par timer, så det tæller ikke helt.

Men i går havde jeg en aftale med en veninde om at afprøve MASH – Københavns nye trendy steakhouse.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er en ægte kødpige. Bevares, en salat i ny og ny går jeg ikke af vejen for, men en stor rød bøf, det topper alligevel hitlisten i min lille verden.

Det var derfor et længe ventet besøg, da det desværre ikke er helt nemt at få et bord hos dem – jeg er åbenbart ikke den eneste med den madpræferance.

Rødvinen smagte af mere, maden var så absolut i særklasse, selskabet var endnu bedre – og så var det altså fantastisk skønt at kunne være lidt væk hjemmefra, og føre en samtale uden konstant at skulle putte sutten i munden igen eller fiske dukkePreben op fra gulvet for 10. gang  (er man mon egentlig en dårlig mor, når man gladeligt indrømmer den slags? :-p ).

Billederne blev taget med selvudløser sådan ca. 2 minutter inden, jeg røg på hovedet i seng – så tilsæt venligst et stort smil, lidt mere friskt make-up, knapt så hærget hår, sorte opaques og skoene på fødderne fremfor i hånden – så har du et meget godt billede af, hvordan jeg så ud tidligere på aftenen.

Kjole: Kate Moss by Topshop, Stiletter: Marc Jacobs

//

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *