SORT

Hvis jeg ikke havde en lille trut at hygge om herhjemme, så skulle jeg helt sikkert have været til reunion i aften på SORT - Kbhs klart lækreste natklub gennem min tid i nattelivet.

SORT

Hvis jeg ikke havde en lille trut at hygge om herhjemme, så skulle jeg helt sikkert have været til reunion i aften på SORT – Kbhs klart lækreste natklub gennem min tid i nattelivet.

Det var et lillebitte underground sted, som var fyldt med de samme mennesker weekend efter weekend – altså nærmest bare én stor privat fest.

Musikken var formidabel, menneskene var lækre – og lokalerne var rippet for al unødvendig lir – men til gengæld fik man sig sin egen personlige gogodanser, hvis man havde reserveret bord – se dét er god stil!

Til denne reunion er dresscoden SORT – hvilket ikke ville være så svært for mig, da jeg stort set altid har haft sort på, til mine fester på SORT.

Hermed en lille kavalkade af outfits derindefra, mens jeg sidder og hygger med min lille baby og tænker tilbage på de mange nætter, hvor jeg har danset til den lyse morgen derinde *mimre mimre mimre*

SORTkollagen

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *