Kan vuggeviser være cool?

Firmaet Rockabye Baby! har fået den geniale idé at omdanne kendte kunstneres albums til vuggeviseudgaver - bl.a. Metallica, Nirvana, Beatles, Radiohead, U2 mm.
rockabyebaby
Jeg har fundet den perfekte gave til min kæreste, så han stadigt kan bevare noget af sin værdighed overfor vennerne i hele dette skift fra kæk fyr til kærlig far.
En CD med vuggeviseudgaver af Coldplays album.
Det er firmaet Rockabye Baby!, der har fået den geniale idé at omdanne kendte kunstneres albums til vuggeviseudgaver, og deres repertoire tæller både Metallica, Nirvana, Beatles, Radiohead, U2 samt mange, mange flere.
Jeg synes, det er en perfekt gaveidé til den kommende (eller nybagte) far – og jeg må også ærligt indrømme, at jeg selv allerede elsker idéen om babymusik og vuggeviser, som er lidt sjovere end det normale udvalg.

Jeg har købt CD’en via amerikansk Ebay, hvor jeg betalte ca. 80 kr inkl. forsendelse , men den kan også købes via deres egen hjemmeside, hvor den koster knapt 140 kr. inkl forsendelse til Danmark, og sidst men ikke mindst, kan de også købes lige her i en dansk webshop, hvis man er mere tryg ved det, der koster den 129 kr plus porto – de har dog ikke lige så stort et udvalg, som på den amerikanske side.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *