Tjek kønnet allerede fra 10. graviditetsuge

Nu er det muligt at kende kønnet på sin baby allerede fra 10. graviditetsuge vha. intelligender - en tissetest.

intelligender


Nu er det muligt allerede i 10. graviditetsuge at teste kønnet på sin baby vha. denne lille tissepind fra intelligender.

Hvis man nu skal se bort fra hele problemstillingen med, at folk evt. kunne tænkes at udnytte det på ubehagelig vis, fordi man kan kende kønnet inden abortgrænsen – jamen så ER det da smart. Jeg var i sin tid ved at sprænges af nysgerrighed, indtil vi i 17. uge fik en privat scanning og endelig fik udløst spændingen – så jeg kunne bestemt godt have været frisk på sådan en fætter, hvis jeg havde kendt til det under min graviditet. Derudover, så har man langt om længe en mulighed, for at snige sig til at få kønnet at vide, hvis man har en meget stædig kæreste, som ikke ønsker at få det oplyst til scanningerne 😀 Testen er dog kun 82% sikker, men det ER jo også bare en sjov indikation af, hvad man går og ruger på. Testen kan købes online lige her, og koster ca. 350 kr inkl. forsendelse til Danmark. //

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *