Nørj hvor har det været varmt i dag!

Man tør jo næsten ikke at klage over vejret - men nørj hvor har det været varmt i dag!

Man tør jo næsten ikke at klage over vejret – men nørj hvor har det været varmt i dag!

Det har jo stort set været for varmt til at lave noget som helst, men jeg er alligevel netop hjemkommet fra indre by, hvor jeg fik kigget en lillebittesmule på udsalgsrester og derefter slappet af med iskold solbærsaft på en café.

En kæmpe gruppe højgravide kvinder holdte træf på caféen, og jeg tog mig selv i utallige gange at være særdeles lykkelig for, at det ikke er mig, der render rundt og ligner et badedyr, der er blevet pustet alt for meget op.

Lige om lidt venter der mig sushi en masse og en iskold øl direkte fra flasken – ammenam!

150709Liberty kjole fra Stig P, sandaler fra Lanvin og clutch fra Balenciaga.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *