Outfit – en fin buksedragt med plads til både store og små maver

Fra den ene dag til den anden er jeg nærmest vokset ud af det meste af mit tøj.
Det skyldes selvfølgelig dels at jeg er 3. gangs gravid og at maven derfor hurtigere end før er begyndt at syne af noget – men tilsyneladende består det meste af min garderobe også af tætsiddende bukser, som ikke just levner plads til ret meget ekstra udover lidt kage til kaffen…

Jeg har dog heldigvis de sidste par måneder shoppet tøj, som også kan bruges, når maven bliver større, så jeg så at sige har noget at vokse i. – sådan lidt ligesom når man køber børnenes flyverdragt et nummer for stort, så man er sikker på at de kan bruge den hele vinteren 😉

Men det er en balancegang – jeg kan nemlig tydeligt huske fra mine første graviditeter, at jeg ikke brød mig om bare at hoppe i noget løstsiddende tøj – så man kunne forveksle mig med en, der ikke evnede mådehold når det fx kom til p-tærter, chokoladesovs på sin bananasplit eller wienerbrød til morgenkaffen. Jeg har aldrig været fan af det med at være gravid, men jeg ville i hvert fald være sikker på, at folk kunne se, det var en gravid mave, jeg bar rundt på – og ikke bare en masse ekstra kilo.

Men en af de ting, jeg har fundet – og som jeg er ret begejstret for – er dette fine jumpsuit, som jeg egentlig sagtens synes, man kan bruge både til hverdag men også til mere festlige anledninger. Den kan tones lidt ned med et par sneakers og en læderjakke – og styles op med stiletter, lækre smykker og røde læber.

Reklamelinks: Jumpsuit: & Other Stories -.- Stiletter: Ganni -.- Taske: & Other Stories

Alle billederne er taget af den fantastisk dygtige fotojournalist Malene Porup, som jeg simpelthen er så glad for og stolt over at have teamet op med. Jeg elsker hendes stil og selvom det kan være en anelse grænseoverskridende at lægge fotograferingen, redigeringen og ikke mindst udvælgelsen af billederne i hænderne på en anden, når jeg er vant til at være inde over alle trin i den proces, så kunne jeg ikke være mere glad for resultatet – og selvom jeg elsker min mand utrolig højt og synes, at han er vanvittig dygtig til mange ting, så ER fotografering altså bare ikke én af hans stærke sider, så jeg er glad for at billedkvaliteten her på bloggen fremover får et løft opad 😉

Foto: Malene Porup

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *