Outfit fra ferie – en ny Ralph Lauren kjole

Hvid ralph lauren kjole

Hvid Ralph Lauren skjortekjole


Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Kjolen her er egentlig ikke helt ny, men næsten. Og jeg tror vist ikke, jeg har fået den vist på bloggen endnu i hvert fald 🙂

Den var egentlig en smule for varm til den dejlige italienske sommer, vi var så heldige at komme ned til, men en enkelt aften var det en smule køligt ovenpå en ellers hurtigt overstået regnbyge, og så kom den på.
Min datter og jeg har nemlig den hyggeligste tradition med at blive fotograferet sammen i hvide kjoler på vores sommerferie, og der var denne kjole jo oplagt 🙂

Jeg elsker det maritime look, som Ralph Lauren i den grad byder på – og selvom man ganske vist skal passe på, at det ikke kammer helt over, så kan jeg også godt nogle gange lide at køre stilen fuldt ud – som her med bæltet, der lige er prikken over i’et 😉
Begge dele er faktisk på udsalg nu, kan jeg se – det var de så desværre ikke, da jeg selv købte dem 😉

Kjole: Ralph Lauren -.- Bælte: Ralph Lauren -.- Solbriller: Burberry -.- Sandaler: Samsøe Samsøe (gamle)

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *