IKEA X HAY designsamarbejde

IKEA og HAY designsamarbejde Ypperlig

IKEA og HAY designsamarbejde Ypperlig

ikea ypperlig

ikea3

ikea4

ikea5

ikea6

Der er netop tikket den mest fantastiske nyhed ind, som jeg er ret overbevist om, der også vil vække begejstring hos andre end mig 😉
IKEA har nemlig netop indgået et designsamarbejde med selveste HAY, som har resulteret i ca. 70 produkter, der kommer i butikkerne i efteråret 2017 – så der går desværre et godt stykke tid, før vi kan få fingrene i de fine sager.
Men det er på alle måder et fint og oplagt samarbejde mellem to store spillere på markedet for møbeldesign i Skandinavien, og jeg er spændt på at se nærmere på det hele, når møblerne kommer i butikkerne i Danmark.

Kollektionen er lavet med udgangspunkt i “samvær i stuen”. Kollektionen vil være i en klassisk skandinavisk stil med lyse farver, stilrent design og høj kvalitet og er tilpasset de nye behov man har i stuen, som har ændret sig løbende – så der vil være smarte konstruktioner og ukonventiel brug af materialerne.

”Måden vi arbejder med produkter i kollektionen er ved at forene og kombinere farver til et friskt, moderne look. De elementer, vi har arbejdet med i IKEA, eksperimenterer med mange forskellige materialer – aluminium, metal, terrakotta, tekstiler, plastik og træ – for at skabe en alsidig serie med forskellige muligheder for anvendelse, som vi er meget begejstrede for,”
– Mette Hay, co-founder i HAY.

Jeg glæder mig HELT VILDT til at se mere fra kollektionen, der hedder YPPERLIG – hvad tænker I om samarbejdet?

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *