9 flotte lamper jeg ønsker mig

flottelamper
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Vi mangler faktisk stadig lamper i en del rum herhjemme. Jeg synes, det er voldsomt svært at finde de helt rigtige af slagsen, og ofte kan jeg først se, hvad der passer ind, når resten af rummet er ved at være færdig.

Jeg har for nyligt købt en lampe til vores spisebord, en lampe til vores køkkenbord, en lampe til min datters værelse – og så har jeg også netop sammen med min søn fundet ud af, hvilken der skal hænge i loftet hos ham.

Til gengæld mangler jeg fx stadig lamper både i loftet og til sengen i vores soveværelse, en sengelampe til min datter samt diverse små hyggelamper hist og her…

Men her er 9 af de lamper, jeg lige pt har forelsket mig i, mens jeg har surfet nettet tyndt i min jagt på de helt rigtige (og flere af dem, har jeg så også allerede købt 😀 ).

 1. Lampen med krystalpærer
  Den har jeg faktisk netop købt til vores spisebord. Man kan både vælge at hænge pærerne lidt spredt – eller at hænge dem samlet, hvilket jeg tror, vi vælger at gøre. I vores spisestue sidder der også 4 store fine pærer i stukken i loftet, så der er masser af lys, hvis det bliver for lidt med kun én lyskilde til spisebordet. Jeg har længe været på jagt efter noget i stil med denne lampe, og da jeg endelig fandt dem til en rimelig pris, skyndte jeg mig at slå til.
 2. Smuk pendellampe i messing:
  Lampen har jeg netop købt til min søns værelse. Han er meget optaget af naturvidenskabelige ting, og han forelskede sig fluks i denne, fordi han synes, den ligner et solsystem 😀
 3. Bent Karlby Kina-pendel:
  Lampen her har jeg længe været forelsket i. Den er designet i 50’erne, og jeg elsker dens enkle og elegante udtryk. Jeg havde overvejet den til vores entré, men jeg tror faktisk, jeg ender med at købe to til loftet i soveværelset i stedet. Jeg har planer om et art-deco tapet, og noget lækkert tungt velour derinde, så jeg synes, de er et fint modspil til det mere ekstravante interiør i det rum. De kan ofte findes på Den Blå Avis, loppemarkeder og private salgssider.
 4. Flos IC T1 lampe 
  Mit ultimative lampecrush lige pt er denne smukke lampe fra Flos. Jeg tænker, den vil passe rigtig fint ind på vores flotte barskænk i spisestuen, så den står højt på min ønskeseddel.
 5. Smukke skylamper
  Disse hører nok primært ind under hyggelamper, men hold nu op hvor er de søde. Jeg er helt overbevist om, at Fidusen vil knuselske dem, og at de vil blive flyttet rundt omkring på hendes værelse alt efter, hvor hun selv befinder sig. De giver det hyggeligste lys og passer perfekt til et børneværelse.
 6. Ballonlampe:
  Denne har jeg netop købt til loftet på Fidusens værelse (fornemmer man et vist tema med skyer og balloner? 😉 ). Snoren er bare til pynt, og i al sin enkelthed er lampen legesyg, drømmende og perfekt til min finurlige Fidus.
 7. Lampe med marmorfatning:
  Lampen her har jeg faktisk købt til at hænge over bordpladen i vores køkken. Vi har vindueskarme i præcist den farve marmor i køkkenet, så den passer perfekt dertil. Jeg fandt den helt ny på DBA til halv pris – så det var noget af et kup 😉
 8. Lyserød lampe:
  Jeg har endnu ikke helt fundet ud af, hvor denne lampe kunne passe ind, men det forhindrer mig ikke i at drømme om den på jævnlig basis – den er jo SÅ smuk!
 9. Mintgrøn skylampe fra Ferm Living:
  Den skal Fidusen have som natlampe Hun er godt nok noget utilfreds med, at den ikke er lyserød 😀 – men jeg tror nu alligevel nok, at den er godkendt.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *