Julegaveønsker til vores bolig

december-002

Jeg har allerede delt min egen ønskeseddel lige her. Derudover har min mand og jeg også en fælles ønskeseddel med ønsker til boligen, som flere af jer har efterspurgt som inspiration. Når jeg nu siger fælles, så er det måske nok så meget sagt 😉 Det er nemlig mig, der finder ønskerne og laver listen – men han kommer på som afsender 😛

I år er listen en del længere end normalt. Da vi boede i vores lillebitte lejlighed, var det nærmest fysisk umuligt at putte flere ting derind – og nu har vi det hele omvendte (luksus)problem.

Så altså, listen er lang – men jeg håber, at du måske kan bruge nogle af tingene som inspiration til dine egne ønsker til jul 🙂

 • 1. Dråben stol fra Fritz Hansen
  • Det var kærlighed ved første blik, da jeg så denne fine stol, så den har stået på min ønskeseddel et par år efterhånden. Jeg vil gerne sætte dem sammen med et rustikt plankebord og måske have 10 i denne farve og så to sorte til at mixe ind for at give det et lille twist.
 • 2. Flos IC bordlampe
  • Hele serien af disse smukke lamper fra Flos er virkelig fantastisk. Jeg er også vild med standerlampen, men i første omgang, stiler jeg efter denne, som vil gøre sig fantastisk fint på et mørkt barbord, jeg har i tankerne 😉
 • 3. Milk bordlampe
  • Den har efterhånden været fremme nogle år, men jeg synes altså stadig, den er frygtelig fin. Lampeskærmen er ret sart, så det er først nu, hvor jeg kan stille den et sted, nysgerrige fedtede børnefingre ikke kan nå, at jeg tør at få den ind i mit hjem.
 • 4. Ledge:able natbord fra Anne Linde
  • Jeg har før nævnt dem her på bloggen, og jeg er stadig helt overbevist om, at vi vil være perfekte natborde i vores soveværelse, hvor sengen står i et lille indhak, og der derfor ikke er så meget plads til et stående natbord.
 • 5. by KlipKlap foldemadras
  • Vi har faktisk allerede denne helt fantastiske sag fra by KlipKlap, men problemet er, at den jo egentlig blev anskaffet som en tumlemadras til børnenes legerum. Nu har vi imidlertid haft den til at stå i gangen på 1. sal, fordi vi bruger den til at læse godnathistorier på – og fordi den gør sig så pænt lige der – og børnene har altså krævet den tilbage. Så vi ønsker os én mere – mest til de voksne 😉 Det ekstra smarte er, at den kan fås i længde 2 meter, så den nemt kan bruges som en dobbeltmadras til gæster.
 • 6. Bonbonnier fra Royal Copenhagen
  • Egentlig er det lidt snyd, at skrive dem på – for jeg ved, at min Mor allerede har købt dem til os 😉 Vi har det smukke Flora stel fra Royal Copenhagen, og sidste sommer lavede de denne smukke jubilæums Bonbonnier i et begrænset antal. Jeg vil bruge dem sammen med Flora stellet – enten til at rumme blomsterdekorationer på bordet, eller fx til søde sager til kaffen.
 • 7. Smuk billedserie fra Selected by Wallnut Street
  • Jeg er helt vild med denne smukke billedserier med ballerinamotiver. Jeg har altid været dybt fascineret af ballerinaer
 • 8. Quiltet sengetæppe fra CamCam
  • CamCam laver de fineste ting, som jeg længe har sendt lange drømmende blikke efter. Sengetæppet her vil passe perfekt ind til vores nye soveværelse, og jeg er vild med den måde, de quiltede mønstre skaber et helt unikt look.
 • 9. VoluSpa duftlys
  • Min mand hader egentlig duftlys, men det lykkes mig alligevel ofte at få dem sneget ind hist og her. Hvis det er duftlys af en god kvalitet, så synes jeg nemlig, det tilfører ekstra hygge, og med Voluspa kan du være helt sikker på, at du ikke ender med en dagligstue, der dufter af en billig parfumebutik 😉
 • 10. Ryatæppe fra Ellos
  • Jeg vil rigtig gerne have tæppet ind til vores dagligstue for at skabe lidt ekstra hygge i sofaområdet. Jeg har set tæppet i virkeligheden, og det er præcist lige så smukt, som det fremstår på billederne.
 • 11. Hammershøi tallerkener fra Kähler
  • Vi har længe været på udkig efter nye tallerkener til hverdagsbrug. De skal være helt enkle men fine og  kunne gå i opvaskemaskinen. Med så simple krav skulle man jo  mene, at det var let at finde nogle, men det var faktisk først da jeg faldt over Kählers nye Hammershøi serie, at jeg var helt sikker på, det skulle være dem.
 • 12. Keramik fra Finnsdottir
  • Jeg er vild med Finnsdottirs finurlige univers, og det er en meget fin kontrast til min ellers forholdsvis klassiske og konservative stil i indretningen. Jeg vil rigtig gerne have flere af hendes vaser og krukker – de var også på ønskesedlen sidste år.
 • 13. Petite Machine bordlampe
  • Min mand er absolut ikke enig med mig i dette ønske – men se den lige! Sjældent har man set så fin en bordlampe.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *