Vind de nye flagermus tumlemøbler fra bObles

bobles flagermus test bobles flagermus giveaway bobles flagermus rabat bobles flagermus

bObles har netop lavet to nye tumlemøbler – en lille og en stor flagermus – som du kan vinde gennem bloggen og samtidigt læse min test og anmeldelse.bObles barsler med den ene nyhed efter den anden lige for tiden, og jeg kan ikke andet end at stå tilbage og ønske mig det hele – for det ene tumlemøbel er næsten mere genialt end det andet. Hvis du nogensinde er i tvivl om, om bObles er en god idé, så kan du evt. dykke ned i mine gamle indlæg om dem her – vi er nemlig vilde med dem og har været det helt siden Truttens allerførste jul, hvor han fik sit første tumledyr af Farmor og Farfar.

Flagermusen kommer i to forskellige størrelser, og den er måske det af bObles tumlemøbler, der udfordrer dine børns – og din egen – balance mest overhovedet. Når du vender den med vingerne opad og det spidse hoved ned, kan du nemlig stille dig op på den og træne balancen ved at undgå, at den vipper ned til nogle af siderne. Den lille flagermus supplerer den store, fordi du kan sætte den ind under én af siderne, så den store ikke vipper så voldsomt – hvilket fx er meget rart for mig, men slet ikke nødvendigt for Trutten 😀

Opdateret for nylig53-001

Flagermusen kan også sættes på den flade side og bruges til at gå op af, til at gå ned af, til at sidde op af og til at ligge på maven hen over – mulighederne er mange, kan du nok høre – og det er netop derfor, vi altid er så glade for bObles.

Flagermusen er en speciel juleudgave, som kun fås begrænset antal – den kommer i hhv. lille og jade (grøn) – den lille koster 249 kr og den store 599 – men lige nu er de begge på tilbud lige her til hhv. 199 kr og 499 kr.

Men men men – hvis nu du er heldig, så kan du vinde et sæt med både den store og den lille flagermus fra bObles i en valgfri farve.

For at deltage, skal du hoppe ind på min Facebookside, finde konkurrenceopslaget og deltage der – held og lykke 🙂

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *