Vind lækre snacks til børnenes madpakker

Kimssbroed

kimssbroed

Nederst i dette indlæg kan du læse om en give-away omkring en hel kasse KiMs Sbrød og en flot madkasse og drikkedunk fra Sebra.

I hverdagen er jeg så heldig, at jeg ikke skal smøre madpakker til børnene. I deres børnehave bliver der hver dag serveret lækker, hjemmelavet mad, hvilket jeg sætter STOR pris på. Det er nemlig lidt af en balancekunst at proppe et spændende, sundt og mættende måltid ned i en lille kasse hver eneste dag.

Sundmadpakke

idetilmadpakke
Til gengæld laver vi jævnligt madpakker i weekenderne, når vi er ude på forskellige oplevelser. Trutten og Fidusen er vidt forskellige i forhold til, hvad de spiser, og hvad de har lyst til at smage på.

Trutten er lidt af en tryghedsnarkoman – jeg vil egentlig ikke kalde ham kræsen, for han kan lide et utal af ting – men han foretrækker at holde sig til de ting han kender – indtil han en dag pludselig har smagt på noget nyt, som så hitter.

Fidusen derimod, hun kaster sig stort set over alt men har trods alt også sine favoritter.
Jeg forsøger altid at balancere det, så der både er noget grønt at gnave på, lidt kød eller fisk, brød, pasta eller linser, noget tørret frugt eller nødder og noget almindelig frugt. Derudover er der altid et eller andet lækkert med – vi spiser som sagt ikke madpakker i hverdagen, og derfor må man også gerne skeje lidt ud.

KiMs har lavet et nyt produkt, Sbrød – som er et groft og sundere alternativ til de mere traditionelle snacks. De smager ligesom traditionelle chips, men der masser af fiberrig rug i – og derfor passer de rigtig godt som en god overraskelse i madpakken. De fås med både tomatsmag eller sour crem & onion – og Trutten og Fidusen har sjovt nok hver sin favorit, hvor Trutten er fan af dem med tomat 😀

Da jeg var lille gjorde min mor det samme – der var altid en eller anden lille overraskelse med i min madpakke – og jeg glædede mig hver dag til at se, hvad hun havde fundet på (det var altså inden sukkerpolitikken havde gjort sit indtog på de danske skoler 😀 ).

I samarbejde med KiMs SPRØD har jeg fået mulighed for at sætte gang i en sjov og inspirerende konkurrence, hvor vi udlodder et madpakkesæt – en fin drikkedunk og madkasse fra Sebra og en KÆMPE æske med små poser sprød som passer perfekt i størrelsen til madpakken.

For at deltage, skal du på instagram uploade et billede af din eller dit barns madpakke – så vi alle kan få lidt inspiration fra hinanden. Det skal du tagge med #sbrødmadpakke samt #sbrød – og så må du gerne tagge min profil @itsfashionbabydk – jeg udtrækker vinderen onsdag d. 29. kl 21 – så hvis du har en lukket profil skal du lige åbne den et par timer omkring det tidsrum.

Jeg glæder mig til at se jeres bud på lækre madpakker 🙂

Konkurrencen bringes i samarbejde med KiMs Sbrød

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *