IKEA X ArtRebels samarbejde – Bråkig 2014

P1200119

P1200120

P1200123

P1200125

En blogger, tager billeder af en blogger, der tager billeder af en blogger :D Søde Trine og Stine.
En blogger, tager billeder af en blogger, der tager billeder af en blogger, der tager billeder af en blogger 😀
Søde Trine og Stine.

IKEA har indgået et spændende, nytænkende og ikke mindst FLOT samarbejde med ArtRebels, som har resulteret i nogle pastelfarvede produkter under navnet Bråkig.

I fredags var jeg inviteret forbi til lanceringen, hvor jeg fik mulighed for at kigge nærmere på de fantastisk fine ting, der faktisk allerede landede i butikkerne i den 31. januar – dvs. i fredags.

Jeg faldt omgående for de mange smukke æsker – især fordi vi faktisk netop har købt nogle ret fantastiske sengeborde også fra IKEA, hvor jeg mangler nogle fine æsker til at gemme alt rodet væk i.

Derudover var der smukke tapeter, klassiske taburetter der havde fået et pastel twist, kommoder med sjove detaljer – ja i det hele taget, så var hele kollektionen en form for officiel IKEA hack – og jeg elsker, at de har turde at indgå et samarbejde med nogle som ArtRebels – mere af den slags, tak!

Vi har tilbragt hele weekenden i Jylland, så vi har faktisk ikke nået forbi IKEA endnu – er der mon nogen der ved, om der overhovedet er flere af de fine varer tilbage?

Du kan se alle de fine ting fra særkollektionen her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *